PLAČEM, SVE SU NAS S*EBALI U NATO BOMBARDOVANJU, NAPADALA SAM JE I TERALA... Karleuša van sebe zbog smrti Done Ares! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

poslednji pozdrav

PLAČEM, SVE SU NAS S*EBALI U NATO BOMBARDOVANJU, NAPADALA SAM JE I TERALA... Karleuša van sebe zbog smrti Done Ares! (FOTO)

Bosanska muzička zvezda Dona Ares preminula je danas u 40. godini

Objavljeno:

Jelena Karleuša je na samom početku Donine borbe sa bolešću bila velika podrška koleginici, a njena smrt izuzetno ju je pogodila.

Pevačica je bila vidno potresena zbog smrti svoje koleginice.

foto: Printscreen Instagram

"Plačem. Borila se kao lav. Bila sam sigurna da će uspeti. Mnogo smo pričale, trudila sam se da joj podignem raspoloženje. Napadala sam je kad posustane, govorila sam joj da može i mora da se bori i izbori! Da ne priznajem "Ne mogu"! I stvarno, borila se... Nije se predavala! Ono što je sada jedino pametno reći je da je ostavila veliki trag, a za to je i vredelo živeti! Sada živi u svojim divnim pesmama. Saučešće porodici. I vreme je da mediji počnu da pišu o stravičnom porastu obolelih od karcinoma na Balkanu! Sve su nas sje.ali u Nato bombardovanju bombama sa osiromašenim uranijumom! To svi znaju i svi ćute! To je svojevrsni genocid za koji neko kad tad mora da odgovara! Moramo da dignemo glas ako ništa zbog naše dece koja su ugrožena ", rekla je Karleuša.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.