PRABABA BRENE NA TEŠKIM OPIJATIMA! Bane imitirao PEVAČICU, publika padala u nesvest od SMEHA! CAR (VIDEO)
Foto: Promo

hit!

PRABABA BRENE NA TEŠKIM OPIJATIMA! Bane imitirao PEVAČICU, publika padala u nesvest od SMEHA! CAR (VIDEO)

Glumac negodovao kad je saznao da će odmah morati na štikle, ali je sve zasenio u koži folk zvezde

Objavljeno:

Bane Vidaković napravio je spektakl na snimanju prve epizode šoua „Tvoje lice zvuči poznato“! Glumac je najpre negodovao kad je saznao da će odmah morati da stane na štikle, ali je sve zasenio skinuvši folk zvezdu Lepu Brenu.

- Kratke noge za igranje! - prozivali su ostali takmičari Baneta kad su ga videli na visokim potpeticama, aludirajući na čuveni Brenin nastup u kom je folk zvezda pala nakon što je samu sebe udarila nogom u glavu!

foto: Printscreen

To ga nije omelo da do suza nasmeje i publiku i žiri, koji u ovoj sezoni čine Andrija Milošević, Aleksandra Radović i Branko Đurić Đuro, a njima se kao gost ove nedelje pridružila glumica Hristina Popović.

foto: Promo

On je izveo čuven Brenin hit "Čačak", a na sceni su mu društvo pravili zgodni plesači. Vidakoviću su problem pravile štikle, ali to ga nije omelo da dobro zabavi i nasmeje kako publiku kraj malih ekrana, tako i ceo žiri.

Potpuni haos u studiju nastao je kada je Bane digao nogu na automobil, a jedan od plesača ga je čak uhvatio za zadnjicu.

- Ja ne znam vi žene kako, ovo je strašno - požalio se Bane nakon nastupa na visoke potpetice.

foto: Promo

- Ne pamtim kada sam se ovoliko smejao. Produžio si mi život za deset godina - poručio je Andrija Milošević Banetu, a slične komentare dobio je i od ostalih članova žirija.

– Ja mislim da je to baba ili prababa od Brene koja je na nekim teškim opijatima – rekao je Branko.

– Zamišljala sam kako bi izgledala Lepa Brena u nekom paralelnom univerzumu da je donela drugačije životne odluke – rekla je Hristina Popović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.