SIN POZNATE PEVAČICE NASTAVLJA SA NAPADIMA NA MAJKU: Snežana me je prevarila, otela KUĆU i izbacila na ulicu!
Foto: Dragan Udovičić, Marina Lopičić

teške optužbe

SIN POZNATE PEVAČICE NASTAVLJA SA NAPADIMA NA MAJKU: Snežana me je prevarila, otela KUĆU i izbacila na ulicu!

"Kad je tata umro, odrekao sam se svega u njenu korist, a ona je to vešto iskoristila", rekao je sin Snežane Đurišić

Objavljeno: 09:14h

Ovo je klasična podmetačina, ona želi da me se otarasi. Ne da mi da uđem u svoju kuću, tvrdi Marko Gvozdenović.

Marko Gvozdenović nastavlja da iznosi šokantne detalje o majci Snežani Đurišić, koja ga se odrekla. U ispovesti Marko nijednom ne oslovljava pevačicu majkom, već isključivo imenom - Snežana. Ubeđen je da ga je ona iskoristila kako bi mu uzela nekretnine koje su mu pripale posle očeve smrti, nakon čega ga je izbacila na ulicu.

foto: Facebook

- Sve je bilo donekle u redu dok nisam otišao u Ameriku. Snežana me je odvezla na aerodrom i tada je sve počelo. Meni to liči na klasičnu podmetačinu, da me se otarasi. Ja to svojoj deci nikad ne bih uradio, čak ni da su najgori na svetu, da su ubice. Kad je tata umro, ja sam se odrekao svega u njenu korist, a ona je to sada vešto iskoristila. Neću više da ćutim pošto mi ne da da se vratim u svoj dom. Sad živim kod kuma, koji razume moju situaciju - kaže Marko i dodaje da se i on javno odriče majke:

Rodbina me ne zove

- Niko od familije me nije pozvao da dođem kod njih, svi oni su pod Snežaninom kontrolom, ona im finansijski pomaže i zato su svi na njenoj strani. Kad bi mi pomogli, doveli bi svoju egzistenciju u pitanje. Ne plačem ja za Snežanom, nek je ona živa i zdrava sto godina, ali Snežana meni više ne treba! Mogu da je gledam na televiziji, to mi je dovoljno. Zanimaju me samo moja deca, ništa više. Ja sam ranije samo ćutao i klimao glavom, trpeo sam nepravdu. Neko (Snežana, prim. aut.) voli da gazduje i caruje i misli da tako može doveka, ali sam ja odlučio da sve ispričam. Ne može više tako, sad ja tražim ono što mi pripada. Ova situacija postaje biznis, nema više emocija. Neću da stanem i da ćutim kao pre.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.