ŠOKANTNO PRIZNANJE DANE KARIĆ: Videla sam kako žene doživljavaju orgazam dok...
Foto: Dragana Udovičić

pripremala se

ŠOKANTNO PRIZNANJE DANE KARIĆ: Videla sam kako žene doživljavaju orgazam dok...

Nismo ovakvu stvar od nje očekivali

Objavljeno:

Dana Karić nedavno se porodila i na svet donela sina Petra, a priznaje da je bila zbunjena kada je shvatila da joj je pukao vodenjak, te otkrila da se to dogodilo usred noći. Naslednica Karić imperije pre nekoliko meseci postala je majka, a sada je otkrila više detalja o porođaju, te bez ustezanja navela intimne detalje.

foto: Printskrin / Instagram / danakaric

"Pukao mi je vodenjak u noći kada smo slavili rođenje moje sestričine Anike. Tačnije, Nikola je slavio, dok sam ja bila u krevetu. Negde oko jedan sat posle ponoći se to dogodilo. Nisam znala da li je to normalan osećaj, treba li tako da bude, te sam bila malo zbunjena. Odmah sam pozvala doktorku, pitala je šta da radim i javila Nikoli da dođe kući. Kada je moj suprug stigao, uz muziku iz "Dizni" crtaća plesali smo po sobi, ja sa sve peškirom između nogu. U tim trenucima pomolila sam se bogu da sve bude u redu sa mojom bebom. Nisam bila uplašena, već više zbunjena i uzbuđena", otkrila je Danica Karić.

"Pre porođaja dosta sam čitala o tome kako bi sam čin dolaska deteta na svet trebalo da bude radost i uživanje za jednu ženu. Suprug i ja odgledali smo i nekoliko dokumentarnih filmova gde žene čak doživljavaju orgazam dok se porađaju", dodala je ona i zaključila kako je porođaj nešto najdivnije što je ikada osetila.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.