SELFI KATASTROFE! Šta im bi? Zašto su ovo uopšte i kačile? (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

nepotrebno

SELFI KATASTROFE! Šta im bi? Zašto su ovo uopšte i kačile? (FOTO)

Osamdesetih su bile popularne MiniVal frizure, devedesetih Air Max patike, početkom dvehiljaditih tanke obrve, a u sadašnjosti je život nezamisliv bez SELFI fotkica!

Objavljeno:

Iz ugla “običnog posmatrača” umesto odevnih kombinacija, komentarišemo kako su se napućile domaće zvezde!

Iva Štrljić je multitalentovana od glumice,voditeljke i književnice… Pa pravac Instagram i pućenje. Ovo više liči na neuspeli pokušaj da se poljubi virtuelni dečko, kao da joj je nešto važno pokazao pa se ona uplašila i ispustila telefon i tako sebe “škljocnula”. Osvetljenje je jako loše za kvalitetan SELFIE, pa poruka za Ivu da promeni sijalicu u sobi, ili instalira aplikaciju Candy camera koja će joj “prosvetliti” lice.

foto: Printscreen Instagram

Ovo je verovatno trebao biti NO MAKE UP SELFIE,ali je ispalo da vidimo i sveže urađene obrve, samo nejasno koja je ovo metoda. Od pola prirodne ili su prirodne sa dodatim japanskim. Svaka čast na hrabrosti, ali Ceca zaista ne treba to da radi niti da dokazuje ikome išta.

foto: Printscreen Instagram

Kažu “Veliko čelo, još duža pamet”, ili u slučaju ove pevačice, duge obrve, ili šta god da joj je ovo na glavi. Preporuka Sweet Candy Camera da instalira da bi umesto ovih obrva dodala neke iz 2017.godine u kojoj se nalazimo.

foto: Printscreen Instagram

(Espreso.co.rs/Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.