KARLEUŠA POKIDALA ISTANBUL! Prvi put nastupila u Turskoj, nastala opšta POMETNJA, svo mediji su želeli da je VIDE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

svaka čast!

KARLEUŠA POKIDALA ISTANBUL! Prvi put nastupila u Turskoj, nastala opšta POMETNJA, svo mediji su želeli da je VIDE! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša u sredu uveče nastupala je po prvi put u Turskoj i napravila pravu pometnju

Objavljeno:

Naime, Jelena je juče otputovala u Istanbul, gde je sinoć održala prvi veliki solistički nastup!

Pop zvezda nastupila je u čuvenom klubu "Masquerade", ispred kog je ostalo nekoliko stotina ljudi, koje zbog gužve nisu uspeli da uđu.

Interesovanje za njen nastup je bilo toliko veliko da su svi mediji iz Istanbula bili upravo u pomenutom klubu, kako bi ispratili performans njihove "snajke", kako je već duže vreme zovu.

Na prve taktove njenih pesama, publika se digla na noge, no Karleuša ih je sve iznenadila izvođenjem pesama koje do sada nije nikada pevala, te su se tako na njenom repertoaru našli svetski hitovi Anaconda Nicki Minaj, Mr. Policeman Eve Simons, Bitch Better Have My Money, Work Bitch Britney Spears, koje su savršeno zvučale u kombinaciji sa Jeleninim dobro poznatim hitovima.

Jelenu danas očekuje nastavak promotivne turneje, u okviru koje će gostovati u nekoliko zabavnih emisija turske nacionalne televizije TRT.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.