ZA TE PARE SU MOGLI DA KUPE 3 STANA U BG-U! Kad smo čuli koliko su koštali detalji Natašine SVADBE... OBEZNANILI SMO SE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/bekvalceva

ovo je stvarno previše

ZA TE PARE SU MOGLI DA KUPE 3 STANA U BG-U! Kad smo čuli koliko su koštali detalji Natašine SVADBE... OBEZNANILI SMO SE! (FOTO)

Luka je platio avionske karte za svih 25 zvanica

Objavljeno:

Novosadska Barbika, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, zaklela se na večnu ljubav IT stručnjaku, a intimnom činu prisustvovali su Lukini i Natašini najbliži prijatelji, kumovi i sestre.

Samo za iznajmljivanje luksuzne vile sa deset spavaćih soba, u kojoj boravi on, Nata i gosti, iskeširao je 22.000 evra na nedeljnom nivou.

foto: Printscreen/Instagram

S obzirom na to da su mladenci tamo od prošle nedelje i ostaće do kraja ove, na smeštaj su dali 44.000 evra. Natin novopečeni suprug je za ovaj poseban dan zakupio restoran na obali mora, gde su se venčali u večernjim satima i slavili do kasno u noć, a za to je dao 25.000 evra! Za to su angažovali i dva di-džeja, koji su koštali po 5.000 evra.

foto: Printscreen Instagram

Naravno, Lazukić je za svih dvadeset i pet zvanica platio i avionske karte, kao i svakodnevne troškove, što mu je iz novčanika izvuklo još 10.000 evra.

Ako se u cenu uračunaju i venčanica i propratni detalji poput dekoracije, ukupna suma iznosi blizu 100.000 evra, a za taj novac se mogu kupiti tri pristojne garsonjere u našoj prestonici.

foto: Printscreen/Instagram

Galantno, zar ne?

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.