DANIMA JE NOSILA NOŽ! Neko će izgubiti glavu u rijalitiju! Smilja hitno izbačena jer je pokušala samoubistvo! (FOTO)
Foto: Printscreen

htela vene da preseče

DANIMA JE NOSILA NOŽ! Neko će izgubiti glavu u rijalitiju! Smilja hitno izbačena jer je pokušala samoubistvo! (FOTO)

Smilja Janković je prethodne noći diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga", a razlog zbog čega je to učinjeno je zaista šokantan

Objavljeno: 25.09.2017. 15:35h
  • 7

Na ovaj potez Veliki šef se odlučio posle raznih prekršaja, koje je Smilja pravila protekih dana, a kako otkriva izvor blizak produkciji, ona je danima odbijala razgovor sa psihijatrom, postala je suicidna i opasna po druge učesnike, što je samo deo njenih prekršaja u rijaliti programu.

"Produkcija je postala veoma zabrinuta za bezbednost učesnika rijalitija zbog Smiljinog ponašanja. Ono što se nije videlo u programu je da je ona odbijala razgovor s psihijatrom, što je obaveza svakog učesnika, a posebno onih za koje lekar proceni da moraju da budu podvgnuti lekarskim kontrolama. Dakle, učesnici moraju svake nedelje na kontrolu kod lekara i psihijatra, Smilja to nije želela", otkriva izvor koji dodaje šta je još zabrinulo produkciju "Zadruge" kada je reč o Smilji.

foto: Printscreen

"Smilja je u jednom trenutku, dok je bila sama, postala suicidna, te je pokušala da preseče vene. A nekoliko dana je nosila nož, zbog čega je produkcija odlučila da je diskvalifikuje. Pri tom, sinoć je bila veoma agresivna, došla je u sukob sa nekoliko učesnika, i govorila u programu uživo da će sve polomiti kao i da će "skidati glave". Tada je donešena odluka da bude izbačena iz "Zadruge". Sa Smiljom je produkcija nekoliko puta obavljala razgovore i zamoljena je da se smiri i poseti psihijatra, ali nisu mogli da je ubede. Ovo je bilo neminovno s obzirom na to da produkcija veoma vodi računa o bezbednosti svakog učesnika u ovom rijalitiju", završava izvor.

(Espreso.rs/ Izvor: Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media