Naomi Kembel ISMEJALA SRBIJU na društvenim mrežama?! Dali joj ogromne pare, ispunili sve zahteve, a ona nam ovako vraća! (FOTO)
Foto: Fonet

nije joj se ni dolazilo

Naomi Kembel ISMEJALA SRBIJU na društvenim mrežama?! Dali joj ogromne pare, ispunili sve zahteve, a ona nam ovako vraća! (FOTO)

Naomi Kembel se očigledno nije dolazilo u Beograd, te je svoj let pomerala više puta u toku jučerašnjeg dan

Objavljeno:

Slavna manekenka zaradila je 250.000 dolara pojavivši se na zabavi koju je organizovala jedna kompanija za japansko iscrtavanje obrva, te uručila nagradu i vrlo brzo napustila mesto dešavanja.

Naomi Kembel se, po svemu sudeći, nije dolazilo u Beograd, te je svoj let pomerala više puta u toku jučerašnjeg dana, iako je prvobitno trebalo da stigne u jutarnjim časovima.

foto: Zorana Jevtić

Kada se, nakon nekoliko propuštenih letova, konačno odlučila da krene za srpsku prestonicu, rešila je da sa svojim pratiocima podeli da ide "negde".

- Žurim negde, vraćam se brzo - napisala je ona ispod fotke, pa se čini da joj put i velika zarada nisu bili toliko važni.

foto: Printscreen

Podsetimo, Naomi je trebalo da odradi i fotografisanje za jedan američki brend, a da li je do toga došlo nije poznato. Nakon svega nekoliko sati u Beogradu, fanove je obavestila da odlazi iz Srbije, te nije prenoćila u našoj zemlji, iako je to bilo najavljeno.

foto: Fonet

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.