GOSPODE... Emocije preplavile Seku Aleksić zbog sinovljevog prvog rođendana, svima idu suze zbog poruke koju je napisala! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/ seka_aleksic

predivno i preemotivno

GOSPODE... Emocije preplavile Seku Aleksić zbog sinovljevog prvog rođendana, svima idu suze zbog poruke koju je napisala! (FOTO)

Pre tačno godinu dana pevačica Seka Aleksić na svet je donela sina Jakova

Objavljeno:

Dolazak njenog prvenca i te kako ju je obradovao i promenio joj život u potpunosti.

Danas Seka sa porodicom i svojim prijateljima slavi mali jubilej svog naslednika. Emotivnom porukom zahvalila se prvenstveno Bogu što joj je podario ovakvo dete nakon dugogodišnje borbe za potomstvo.

"Gospode, koliko si veliki! Koliko si divan i obožavan takav kakav jesi SAVRŠEN! Hvala ti za mog sina, moju najveću ljubav ikada! Hvala za mog andjela Serafima! Tebi dugujem svaki naklon, tebi dugujem sve što osećam i što udišem! Tebi dugujem zahvalnost za ovaj osećaj ljubavi koja se zove JAKOV! Rasti moj sine, rasti mamina i tatina najveća životna radosti!", napisala je Seka.

Svakome ko je upućen u njenu borbu za potomstvo, jasno je sa kakvom srećom poznata pevačica danas izgovara ove reči. Ujedno, Seka i dalje svojim stavovima podržava sve one koji se i dalje bore da dobiju decu tvrdeći da nikada ne treba da odustanu od vere u Boga i vere u srećno sutra sa srećnom porodicom kakvu i ona danas ima.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.