UŽASAVAJUĆA PRIČA UČESNICE PAROVA: Komšija me zlostavljao sa 11, a dečko tukao metalnom šipkom, slomio mi kosti i držao u stanu mesec i po! (FOTO)
Foto: Printscreen

Pomerio mi kosti na leđima, udarao me po grudima...

UŽASAVAJUĆA PRIČA UČESNICE PAROVA: Komšija me zlostavljao sa 11, a dečko tukao metalnom šipkom, slomio mi kosti i držao u stanu mesec i po! (FOTO)

Mea Bond, učesnica rijalitija "Parovi" otkrila je da do dvadesete godine svog života nije imala svetle tačke

Objavljeno:

Mea je pred svim učesnicima rijalitija otkrila da je sa 11 godina komšija pokušao da je siluje, te za to nikada nije odgovarao.

"Komšija alkoholičar je pokušao da me siluje. Stalno me je zvao kod sebe, kupovao mi je stvari, slatkiše, davao mi novac. On ima blizu 70 godina. Ja sam mu verovala, zbližila sam se sa njim. Njegovi zahtevi su rasli, tražio mi je da mu kuvam naga. Vukao me, grebao, udarao kad sam imala samo 11 godina. Nikada nije bio osuđen za to što je pokušao da me siluje", ispričala je Mea.

foto: Printscreen

Nakon toga došla je do najgoreg dela njene sudbine, pa otkrila i kako je mesec i po dana bila zaključana u prostoriji, ali i kako se vrlo mlada odala poroku.

"Sa 17 godina sam se odala alkoholu. Tada je moj život postajao sve gori i gori. Jurila sam loše momke. Želela sam da budem samo sa onima koji imaju pištolje, koji su opasni i idu po zabranjenim mestima. Moj tadašnji momak mi je zabranjivao da se družim. Razbio mi je telefon, špijunirao me je. Živela sam u strahu da se družim sa jednim dobrim dečkom koji mi je bio jedini prijatelj u životu. Na silu sam išla sa svojim dečkom kod njega u stan. Mislila sam da mi je to zadnji dan u životu. U stanu je pripremio sve kako bi me maltretirao. Pripremio je metalnu šipku, crne rukavice, počeo je da me čupa i udara. Sve zbog tog mog prijatelja jer je bio ljubomoran. Pojačao je muziku kako niko ne bi čuo moj vrisak.

Vezao me je i počeo metalnom šipkom da me bije po kolenima. Pomerio mi je kosti na leđima. Stopalo mi je slomio, udarao me je po grudima. Tako me je udarao dva sata. Nekoliko meseci sam bila zatvorena u toj sobi, rekao mi je "Nećeš izaći iz ove sobe, jer ako izađeš neće te biti"! To su bili oni trenuci kad sam mogla samo da preživljavam, da jedem, da idem do wc-a i da spavam. Bilo je trenutaka kada sam želela da skočim sa balkona. Bila sam mesec ipo dana zaključana u toj prostoriji. Pustio me je iz kuće kad su mi rane zacelile. Policija me je našla, ispitivala me je, nisam htela ništa da kažem, lagala sam i nisam htela da ga odam iz straha. Kada sam izašla napolje prvi put nakon tog kućnog zatvora, bila sam srećna što vidim sunce", ispričala je vidno potresena Mea.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.