BEBO, KAD ĆEMO DA SE MAZIMO, LIZAO BIH... ŠOK PREPISKA! Kaću Grujić dečko vara sa udatom ženom! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/katarinagrujic.doll

procurele eksplicitne poruke

BEBO, KAD ĆEMO DA SE MAZIMO, LIZAO BIH... ŠOK PREPISKA! Kaću Grujić dečko vara sa udatom ženom! (FOTO)

Tepa joj "životiću moj najlepši", priča šta bi joj sve bezobrazno radio i šalje joj svoje gole fotke

Objavljeno: 09:31h

Taman što je otkriven identitet dečka sa kojim je Katarina Grujić nekoliko meseci u vezi, ispostavilo se da crnogorski biznismen već dve godine ima devojku i da je sa pevačicom u paralelnoj vezi.

Magzin Svet je čak došao u posed prepiske između Koste i njegove devojke, koja pokazuje da je sa njom planirao da započne zajednički život.

- Ta Kostina veza traje dve godine. Ona je htela da se razvede zbog njega jer je za oboje postalo naporno da kriju svoju ljubav. Ubeđivao ju je da je Katarina nebitna, da je ona ništa i da čeka nju. Molio ju je da zajedno žive u Beogradu, govorio joj da povede i dete, koje će on prihvatiti, da što pre napusti muža. Čak joj je pretio da će ga gepekovati jer je oklevala da uništi svoj brak. Kada je Katraina nastupala u Sarajevu, slao joj je lascivne poruke - kaže dobro obavešten izvor koji ne želi da otkriva ime devojke koju Kosta u svojim porukama oslovljava sa životiću moj najlepši, bebo i ostalim epitetima, koji se Kaći sigurno neće dopasti.

- Je l' se to mazi moj zaljubio? - pitala je Kostu devojka, na šta je on odrično odgovorio, a na pitanje za Katarinu napisao je: "Pusti druge, hoćemo samo da počnemo više", što se odnosilo na početak njihovog zajedničkog života.

- Pošto ne mogu često da se viđaju, razmenjivali su slike, pa joj je Kosta slao svoje gole fotografije, a i ona njemu svoje - kaže izvor.

Ipak, najzanimljiviji deo je onaj u kojem Kosta priča svojoj voljenoj šta bi joj sve radio, kako bi joj lizao intimne delove tela i šta sve ne još, što nažalost ne možemo da navodimo jer je sadržaj previše eksplicitan.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.