CIMER IZ ZATVORA OTKRIVA ZORANOV STRAVIČNI PLAN: Marjanović će pokušati samoubistvo da bi dokazao da je LUD!
Foto: Dragan Kadić

doziva demone...

CIMER IZ ZATVORA OTKRIVA ZORANOV STRAVIČNI PLAN: Marjanović će pokušati samoubistvo da bi dokazao da je LUD!

Da li je konačno došlo vreme da saznamo ko je ubio pevačicu Jelenu Marjanović i da li je Zoran bio taj koji je brutalnim udarcima u glavu usmrtio majku svog deteta, saznaćemo uskoro kada bude podignuta optužnica i kada bude završeno suđenje

Objavljeno:

Prošle nedelje redakciji magazina Svet javio se A.R koji je u utorak, 19. septembra, pušten iz Centralnog zatvora. kako kaže, on je bio zatvoren dvadeset dana zbog pljačke, pa je uslovno pušten.

- Proveo sam u Marjanovićevoj blizini oko 5 dana. Njega su doveli u noći između petka i subote, bio je smešten u ćeliji sa dvojicom sa kojima sam izuzetno dobrim odnosima. Zoran je bio tema ogovaranja po zatvoru čim je došao - počinje svoju ispovest A.R i nastavlja:

- Svi su ga gledali, svi su motrili na njega. Iskreno, sve nas je zanimalo kako se ponaša, da li je stvarno sektaš. Nažalost, nije mnogo govorio. Povučen je i tih, ali plakao je nekoliko puta. Najgore je noću. Njegovi cimeri su mi pričali da vrišti, plače, doziva demone...Verujte mi, to nisu čista posla. On u snu govori da će mu te neke sile pomoći. Niko ga se ne boji, ali pravi je čudak. Inače, po zatvoru se pričalo kako Zoran ima pakleni plan koji može da ga spase robije. Pošto su i on i njegovi advokati shvatili dqa ovog puta imaju ozbiljne dokaze čim su ga uhapsili i zadržali, došli su na ideju da pred sudom tvrde da je lud. Neuračunljivost vas najlakše spase robije. Kad ste ludi, sve vam se prašta. Tako je i on smislio da kaže da je lud, a da pre toga u zatvoru pokuša ili da prereže vene ili da se obesi čaršafima. Naravno, ne bi to bilo pravo samoubistvo, već lažni pokušaj. Kad u Tužilaštvu vide da je psihički nestabilan, da je spreman da sebi oduzme život, da je opasan po sebe, onda će na njega drugačije gledati.

foto: Nebojša Mandić

Sagovornik koji je zamolio da mu se ne otkriva identitet ne želi još problema u životu, otkrio je i da Marjanović u zatvoru izuzetno brine kako se napolju ponašaju njegov otac i brat.

- Matori i onaj mali ga najviše brinu. Tako je rekao jednom zatvoreniku. Kaže, Vladimir baš zna da lupeta, ne zna šta priča i izjavljuje, i to ga nervira, oko toga su se i svađali napolju. Brat i otac se mnogo brinu za njega i ta nervoza može da ih slomi ako se pritisak nastavi, pa će mu samo otežati - kaže sagovornik i dodaje da je na njega Marjanović ostavio utisak hladnog čoveka koji nema previše emocija i da su čak i te suze, po njegovom mišljenju bile predstava.

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.