30 KILA MANJE I NEVALJALE POZE! Vesna Rivas je nekada bila razuzdana devojka i verovali ili NE, postoji DOKAZ! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Printscreen

auuu

30 KILA MANJE I NEVALJALE POZE! Vesna Rivas je nekada bila razuzdana devojka i verovali ili NE, postoji DOKAZ! (FOTO)(VIDEO)

Da li je zaista bila Boginja seksipila?

Objavljeno:

Učesnica "Parova" Vesna Rivas poznata je po svom oštrom jeziku, a ne prođe nijedan dan u luksuznoj vili da se ne posvađa sa nekim.

Međutim, malo ko se seća Vesne sa početka njene karijere, kada je izgledala - neprepoznatljivo!

Tokom devedesetih važila je za prosperitetnu pevačicu, a muškarci su "otkidali" na nju! Imala je 30-ak kilograma manje, često se oblačila u seksi garderobu, a provokacija je bila sastavni deo njenog imidža. Nije imala ni tetovaže, po kojima je danas poznata.

A post shared by Vesna Rivas (@rivasvesna) on

Bez ijednog grama viška, dugih i izvajanih nogu i bujnih grudi, Vesna je nesumnjivo opravdavala titulu slamačice muških srca.

- Vesna je uvek vodila računa o figuri, redovno je trenirala i negovala se, a muškarci su ludeli za njom. Na njene nastupe mnogi su dolazili kako bi uživo videli kako izgleda, a ne da bi čuli njene pesme. Stvarno je bila vrhunska riba, ali kad se privremeno povukla sa scene, dobila je višak kilograma - kaže izvor blizak pevačici.

foto: Printscreen

Folkerka je u godinama potom prestala da vodi računa o kilaži, a i njena karijera je otišla u drugom smeru. Postala je voditeljka, pa proročica, a i dan danas voli da otpeva po koju pesmu.

Kako je izgledala nekad atraktivna Vesna Rivas pogledajte u jednom od prvih njenih spotova.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.