SNS STARLETA PRAVI HAOS U PAROVIMA! Ko je stranačka Plejboj zečica o kojoj bruji cela Srbija? (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Snezana Zhoze Jovicic

ona baš voli vučića

SNS STARLETA PRAVI HAOS U PAROVIMA! Ko je stranačka Plejboj zečica o kojoj bruji cela Srbija? (FOTO)

Učlanila se u SNS jer joj se, kako kaže, sviđa rad, a ne samo izgled lidera te stranke Aleksandra Vučića

Objavljeno:

Od kada se pojavila u rijalitiju, Snežana Jovičić iz Mladenovca je trn u oku mnogim učesnicima "Parova", a njena biografija intrigira sve gledaoce.

Teodora Radojičić je prva posumnjala u Snežaninu priču o bavljenju modelingom i to joj je jasno stavila do znanja:

- Ti si kao manekenka, izvini? Ma nemoj, a koje si to agencije član? Prvo, nemaš ni visinu, ni izgled da bi mogla time da se baviš, nemoj da lažeš.

Ipak, voditeljka Anđela Lakićević otkrila je da se Sneža slikala za poznati magazin, i to da se, ni manje ni više, našla na naslovnoj strani. Na fotografiji je učesnica Parova u izazovnoj pozi - naga, ali Sneža se pravdala kako je slikana u takvoj pozi da se ne vidi ništa.

Međutim, sinoć se u „Parove“ uključio jedan gledalac koji je pozdravio Snežanu i otkrio njeno pravo lice, za koje mnogi nisu znali. Naime, on je naveo da je Jovičićeva članica Srpske napredne stranke u Mladenovcu!

Starleta je kasnije potvrdila da je zaista u stranci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, što je mnoge takmičare u ovom šouu zaprepastilo.

Bilo kako bilo, ona to nikada nije ni krila. Želela je da bude politički aktivna kao i njeni prijatelji iz sveta mode, pa se pre godinu dana učlanila u SNS jer joj se, kako kaže, sviđa rad, a ne samo izgled lidera te stranke Aleksandra Vučića.

- Vučić se bori, jer želi da Srbiju izvede iz krize u koju su je ubacile prethodne vlasti. Gospodina Vučića isključivo poštujem kao političara i kao čoveka. Ne gledam ga kao muškarca, jer ipak je on dosta stariji od mene i porodičan je čovek - objasnila je Snežana još prošle godine za Alo i dodala da većina ljudi iz stranke zna da je bivša „Plejbojeva zečica“.

Kaže da nema čega da se stidi, jer poštovanje u stranci nije stekla svojim slikama, već oštrim jezikom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.