Poslednji sati pred VENČANJE protiču u romantičnim prisećanjima: Nataša Bekvalac pred divan DAN seća se ovoga...
Foto: Printscreen Instagram

Ljubav na prvi pogled

Poslednji sati pred VENČANJE protiču u romantičnim prisećanjima: Nataša Bekvalac pred divan DAN seća se ovoga...

Dok popularna pevačica i njen izabranik uživaju u čarima Ibice pred venčanje koje će se uskoro održati, ona je podelila jedan simpatičan detalj

Objavljeno:

Jedna od najlepših žena na našoj sceni trenutno proživljava predivne trenutke: u drugom je stanju, pronašla je čoveka svog života i uskoro će mu se zakleti na večnu ljubav!

Da stvar bude još bolja, njeno romantično venčanje s Lukom Lazukićem odigraće se na Ibici, španskom ostrvu na kojem se par i upoznao pre šest godina.

foto: Printscreen Instagram

Nataša je pre izvesnog vremena ispričala kako su se Luka i ona upoznali. - Bili smo na jednoj super plaži i ja sam ga odmah videla, pošto je specifičnog izgleda. Kako sam bila sa sestrom, počela sam da ga ogovaram - ispričala je Bekvalčeva u emisiji AmiDži šou i otkrila da je mislila da je Luka Španac, pa se opustila i dobacivala mu. Međutim, ispostavilo se da ju je razumeo!

U narednim danima, Nataša i Luka su se družili i sve se završilo na tome. Ipak, nekoliko godina kasnije, oni su se ponovo sreli, a obnovljeno poznanstvo i prijateljstvo preraslo je u ljubav.

foto: Dragana Udovičić

Pevačica je potom stupila u vezu s čovekom s kojim kao da je sudbinski povezana, a on će uskoro postati njen suprug i otac njenog deteta. U trenucima dok iščekuju venčanje, Nataša i Luka prisetili su se tih prvih dana svog poznanstva, a pevačica je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila jednu fotografiju koja je tom prilikom nastala.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

- Pre šest godina... - istakla je u opisu.

(Espreso.co.rs/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.