POKAZAO JE KAKAV JE ČOVEK, NJEGOVO DŽUKAČKO... Pevač isprozivao Saleta Đorđevića i izazvao bes nacije! (FOTO)
Foto: Fonet

baš je preterao

POKAZAO JE KAKAV JE ČOVEK, NJEGOVO DŽUKAČKO... Pevač isprozivao Saleta Đorđevića i izazvao bes nacije! (FOTO)

Njegovo, slobodno mogu da kažem, džukačko prozivanje Marjanovića prošle godine je pokazalo kakav je čovek..., piše između ostalog pevač

Objavljeno: 16:33h

Estradni umetnik, pevač i kompozitor Marko Kon se na Fejsbuku osvrnuo na srebrnu medalju naše košarkaške reprezentacije i selektora Aleksandra Đorđevića.

Kon je u svom statusu prokomentarisao da je srebro za Saleta krajni domet i izneo još neka svoja lična mišljenja koja se njegovim pratiocima nisu nimalo dopala:

- Saleta Đorđevića sam obožavao kao igrača. Čovek je legenda. Kao selektoru mu je očigledno srebro krajnji domet. Njegovo, slobodno mogu da kažem, džukačko prozivanje Marijanovića prošle godine je pokazalo kakav je čovek. Čist primer sitnog populizma. Potpuno pogrešno vođenje utakmice za zlato - napisao je Marko u svojoj objavi.

Njegov komentar nije baš najslavnije prošao, pa je muzičar napadnut sa svih strana.

Kada je video da je "vrag odneo šalu", Marko se opet oglasio i pokušao da opravda sebe:

- Pošto me očigledno niste shvatili, moram da pojasnim. Sale Đorđević je legenda! I mislim da ima potencijal da bude vrhunski selektor. Samo mislim da još uvek to nije. Mislim da mu je falilo kaljenje na mestu pomoćnog trenera. Daleko od toga da ne verujem u naš tim, naše momke pa i njega. Biće još turnira i biće još puno zlata.

Ali cela površna 'Sale je Bog' ekipa me strašno nervira.

BRAVO ZA SREBRO - stoji u njegovom novom statusu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.