Ja sam je negovao, čuvao, pazio... Zoran Marjanović otkrio SVE O LJUBAVI SA JELENOM pre nego što je optužen za njeno ubistvo!
Foto: Facebook / Zoran Marjanovic

bila je to ljubav na prvi pogled

Ja sam je negovao, čuvao, pazio... Zoran Marjanović otkrio SVE O LJUBAVI SA JELENOM pre nego što je optužen za njeno ubistvo!

Zoran Marjanović prošle nedelje je optužen za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović, i trenutno se nalazi u Centralnom zatvoru, jer mu je određen pritvor od mesec dana da ne bi uticao na istragu i svedoke

Objavljeno:

Jelena je pronađena mrtva na nasipu u Borči u aprilu prošle godine, a Marjanović je tokom 2016. godine nekoliko puta govorio za medije o njihovoj ljubavi.

- Jelena i ja smo zajedno od 2002. ili 2003. godine, a u braku smo nešto više od pet godina. U muzičkom studiju smo se upoznali, ona je došla da radimo aranžmane, pesme za njen novi projekat, bila je izuzetno talentovan pevač. To je bila ljubav na prvi pogled - govorio je Zoran.

On je ispričao i kakav je bio njihov brak:

foto: Adria Media Group

- Osvojila me je svojom čistotom, emocijama, time što je bila nesebična. Kada se Jana rodila, često mi je govorila: “Ja sam kao tvoje treće dete”. Zato što je ona bila detinjasta, ja sam je negovao, čuvao, pazio, usmeravao, jer sam pet godina stariji od nje. Moj sin Uroš je nju kao majku prihvatio. Jelena nije pravila nikakvu razliku između njega i Jane. Uroš uči za kuvara. On kad ustane, ona mu pegla uniformu kada ide na praksu. Radovala se svakom njegovom uspehu, svemu. Jednostavno, ta njena emocija nije mogla da se prikrije nikako i to su svi mogli da vide - rekao je Zoran.

foto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.