VILA NA IBICI, neobično malo ljudi, ali šta joj je sa ćerkom?! Detalji spektakularnog VENČANJA Nataše Bekvalac (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

o ovome će se dugo pričati

VILA NA IBICI, neobično malo ljudi, ali šta joj je sa ćerkom?! Detalji spektakularnog VENČANJA Nataše Bekvalac (FOTO)

Nataša će ispoštovati tradiciju iz prethodna dva građanska braka

Objavljeno:

Popularna pevačica Nataša Bekvalac izgovoriće sudbonosno "da" izabraniku Luki Lazukiću na svoj rođendan, 25. septembra, ali, kao i u slučaju prethodna dva građanska braka, njeni roditelji, kao ni njena ćerka neće biti prisutni.

Panonska barbika se užurbano priprema za svadbu, koja će biti u luksuznoj vili na Ibici za tačno trideset ljudi, a odlučila je da ćerku ne povede na venčanje, jer joj je bitnije da ona ostane u Beogradu kako ne bi zapostavila obaveze u školi.

foto: Dragana Udovičić

Pevačica će otputovati nekoliko dana pre venčanja na Ibicu, gde će organizovati devojačko veče, dok će ostali Natašini i Lukini gosti doputovati na ovu destinaciju tačno na dan svadbe.

- Luka i Nataša su razgovarali o tome i shvatili su da je najbolje da ne vode decu. Iako je prvobitna ideja bila da se na venčanju pojave Hana i njegova ćerka iz prvog braka Ira, njih dvoje su se ipak dogovorili da odustanu od te zamisli. Hani je počela škola, a Nataša ne želi da ona propušta obaveze koje ima. Devojčicu će čuvati Natašini roditelji, koji takođe neće prisustvovati venčanju na kojem će od najbližih članova porodice biti samo sestre - kaže izvor.

Da podsetimo, Nataša i Luka upoznali su se pre nekoliko godina upravo u poznatom letovalištu u kojem će se venčati.

foto: Dragana Udovičić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.