LJUBAVNICA SARA TVRDI: Varao je Prijovićku sa mnom mesecima! Filip mi je napravio dete i rodiću ga!
Foto: Marina Lopicic

šta će sada biti?

LJUBAVNICA SARA TVRDI: Varao je Prijovićku sa mnom mesecima! Filip mi je napravio dete i rodiću ga!

"Nemam nameru da se odreknem majčinstva zato što je on isplanirao svoj život sa Prijovićkom"

Objavljeno: 16:59h

Možda sve spletke i podmetanja sa kojima su se do sada susreli nisu ugrozili vezu Filipa i Aleksandre, ali ovo sigurno hoće. Redakciji magazina "Svet" javila se Sara Ivanović (24) iz Beograda koja tvrdi da je u proteklih nekoliko meseci imala aferu sa Filipom i da nosi njegovo dete.

- Filip i ja smo se upoznali na jednom splavu posredstvom zajedničkog druga, koji je sa njim izuzetno blizak. Filip me je primetio, udelio mi je nekoliko komplimenata, bio je izuzetno nežan i pažljiv. Dopao mi se jer nije kao ostali momci u gradu, veoma je pristojan. To je bilo u junu. Te večeri razmenili smo brojeve telefona i ostali u kontaktu - priča Sara za Svet, dodajući da ima dokaze u vidu SMS poruka i fotografija koje će objaviti ukoliko bude imala potrebu za tim, odnosno ako Filip bude izbegavao svoje obaveze.

foto: Damir Dervišagić

Oni su, prema njenoj priči, prvi put imali seks nekoliko dana nakon prvog susreta:

- Jasno mi je naglasio da zbog Aleksandre ne želi da se vezuje i da to treba da shvatim kao što jeste - povremeno viđanje i uživanje bez obaveza. Tako je i bilo. Viđali smo se vikendom, subotom popodne i noću kada je Aleksandra bila van zemlje. Bila sam i svedok jednog njihovog razgovora, ležala sam pored njega u krevetu, a on je pričao sa njom.

Kada je posumnjala na trudnoću, odmah je uradila test i pozvala Filipa. Bio je šokiran, ćutao je 5 minuta i rekao joj je da je najbolje da se vide i popričaju o svemu.

foto: Dragan Kadić

- Imam osećaj da želi da se izvuče iz svega i zato sam odlučila da sa ovom pričom izađem u javnost. Razumem da je isplanirao svoj život sa Aleksandrom, ali ja zbog toga ne planiram da se odreknem majčinstva. A tražiću da moje dete ima sva prava i privilegije.

Ove priče su navodno stigle i do Lepe Brene koja je rekla Filipu da uradi DNK test i ukoliko je njegovo dete, prizna ga. Filip joj je rekao da nije prevario Aleksandru i da je ovo neka podmetačina i izmošljotina devojke koju nikada nije ni video. Isto je rekao i Aleksandri upozorivši je da bi ova priča mogla da dođe do medija i da bude spremna.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.