KAD ODLEPE, NIŠTA IH NE ZAUSTAVLJA, PA NI LOVA! Ove ZVEZDE su POBEGLE iz rijalitija pa su ih tužili za ogromne PARE!
Foto: Printscreen/ YouTube/ Farma

ups

KAD ODLEPE, NIŠTA IH NE ZAUSTAVLJA, PA NI LOVA! Ove ZVEZDE su POBEGLE iz rijalitija pa su ih tužili za ogromne PARE!

Iako su znali kakve im kazne sleduju, oni su se odlučili da, zbog različitih razloga, napuste rijalitije u kojima su učestvovali

Objavljeno:

Nekome su stigle tužbe od 20.000 evra, dok su pojedini prošli još gore. Pogledajte u galeriji koje naše VIP face su odlučile da odu iz popularnih šou programa na svoju ruku.

Branka Blek Rouz

Striptizeta se u "Zadruzi" posvađala sa Saškom Karan, nakon čega je preskočila ogradu i napustila šou. "Pink" je najavio da će tražiti 50.000 evra od nje, ili će joj u suprotnom blokirati sve račune. dok je ona najavila tužbu protiv te kompanije.

foto: Printscreen

Miki Đuričić

- Jutro je pametnije od noći i danas mi je već žao što sam pobegao iz rijalitija. Naprasno sam odreagovao, a trebalo je malo da razmislim i ohladim glavu. Izgubio sam sav novac koji sam zaradio i to sada pred kraj rijalitija. Platiću "Hepiju" 20.000 evra koje traže zbog kršenja ugovora, šta da radim kada sam pogrešio - rekao je tada nekadašnji pobednik "Velikog brata" za Alo, koji je na svoju ruku bio napustio "Parove".

foto: Stefan Jokić

Željko Stojanović

Ovogodišnji učesnik "Zadruge" i nekadašnji učesnik "Parova" dugo će pamtiti prošlu godinu. Naime, on je iz rijalitija Hepi televizije pobegao, pošto ga je obezbeđenje televizije zatvorilo u sobu za izolaciju. - Onda sam uzeo ofinger, onaj što imaju u produkciji, stavio ga u cilindar, okrenuo i otvorio. Vrata su se otvorila, krenuo sam ka ostavi, stavio sam kapu na glavu, spustio glavu da me preko kamera odmah ne provale i pobegao preko krova, skočio - rekao je Stojanović za N1.

Ovaj slučaj je, kako su pisali mediji, završio na sudu, a kako se navodilo moraće da plati 20.000 evra.

foto: Damir Dervišagić

Ana Nikolić

Poznata pevačica koja je nedavno postala majka svojevremeno je učestvovala u "Farmi", a već posle par dana napustila je rijaliti, preskočivši ogradu imanja, žaleći se na problem sa zdravljem. Diskvalifikovana je, ali je potom medijima otkrila da neće morati ništa da plati produkciji šou programa, jer je imala "posebne uslove za boravak".

foto: Marina Lopičić

Milić Vukašinović i supruga Suzana

Muzičar i njegova izabranica učestvovali su u "Farmi" pre dve godine, ali su zbog Suzaninog zdravstvenog stanja odlučili da napuste isti. Kako produkcija nije htela da im dozvoli da ne spavaju u štali, otišli su iz šou programa, a zbog toga su bili tuženi i traženo je da oboje plate po 5 miliona dinara.

foto: Marina Lopičić

Jelena Golubović

Glumica i rediteljka je pre dve godine svojevoljno napustila rijaliti "Parovi". Jelena se odazvala redovnom pozivu suđenja u Palati pravde, gde je otišla u pratnji ljudi iz produkcije, posle čega im je saopštila da ne želi da se vraća u vilu i nastavi borbu za prestižnu nagradu.

Kako se pisalo Hepi je od nje tražio tada nadoknadu od čak 150.000 evra.

foto: preentscreen, facebook

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.