OSTALA TRUDNA PA JE ŠUTNUO NOVI DEČKO? Milica opet u velikom problemu!
Foto: Printscreen/Instagram/milicamrvica

šta bi?

OSTALA TRUDNA PA JE ŠUTNUO NOVI DEČKO? Milica opet u velikom problemu!

Posvetila se poslu u okviru zlatiborskog dečjeg košarkaškog kampa i povukla iz medija

Objavljeno:

Životnu priču Milice Dabović, nekadašnje košarkaške reprezentativke, verovatno znate svi.

Bivši emotivni partner, Simon Šiklić, ju je godinu i po dana fizički maltretirao i obilno koristio njene bankovne račune. Nakon što se izvukla iz kandži ove toksične veze, pronašla je ljubav svog života, izvesnog Vuka, koji joj je ubrzo stavio verenički prsten na ruku, a zatim su stigle i lepe vesti o proširenju porodice, budući da je Milica ostala u drugom stanju.

Posvetila se poslu u okviru zlatiborskog dečjeg košarkaškog kampa i povukla iz medija, a tek nedavno je dala jedini intervju otkad je saznala da će roditi dečaka Stefana.

foto: Printscreen/Instagram/milicamrvica

Mnoge je tada začudilo to što je u veoma maloj meri spominjala Vuka, kao i to što je dodala da im venčanje još uvek nije u planu, kao i da verenika ne uključuje toliko u svoju trudnoću jer je drugo stanje, kako se sama izrazila, "njena borba". Osim toga, Dabovićeva i Vuk žive u različitim državama jer njega biznis vezuje za inostranstvo.

A onda je Milica sve iznenadila sinoć kada je kratko napisala na društvenim mrežama: "Kad ti jednom srce slome, ne veruješ nikome..."

Da li su se ponovo nadvili mračni oblaci nad životom košarkašice, te se još jedna njena veza pokazala kao nefunkcionalna, ili prosto nije bio njen dan, vreme će pokazati.

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.