Divna PREPLAKALA zbog Markove afere sa DISKRECIJOM, imala nervni slom, A EVO ŠTA ONI RADE U ZADRUZI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

AU!

Divna PREPLAKALA zbog Markove afere sa DISKRECIJOM, imala nervni slom, A EVO ŠTA ONI RADE U ZADRUZI! (VIDEO)

Veliki Šef je uvideo da je ljubomora između bračnog para dovela do velikog razdora, tako da je odlučio da im pošalje ljubavnog terapeuta

Objavljeno:

Nakon jučerašnjeg ispada Marka Kocića koji je bio izuzetno blizak sa Macom Diskrecijom, njegov i Divnin brak doveden je u pitanje. Ona je celo veče bila u suzama govorivši kako će se razvesti od njega i uzeti mu dete.

foto: Pink.rs/Printscreen youtube

Veliki Šef je uvideo da je ljubomora između bračnog para dovela do velikog razdora, tako da je odlučio da im pošalje ljubavnog terapeuta. Naime, vođi je stiglo pismo gde je pisalo da je neophodno da Marko i Divna istog momenta odu u sobu za rehabilitaciju. Tamo im se nakon nekoliko minuta priključila Ivana- ljubavni terapeut.

MALA KU*VO NE MOŽEŠ DA SE IGRAŠ SA MNOM: Karleuša ispljuvala Daru Bubamaru kao nikad!

Ivana ih je ispitivala o tome šta ih muči, a zajedno su došli do zaključka da Maca predstavlja najveću prepreku u njihovom odnosu. Kako je Marko potvrdio da njegov odnos sa Macom jeste razlog Divnine tuge, svi zajedno su zaključili da je najbolje da Marko ubuduće ignoriše Macu i da postepeno prekine svaki kontakt sa njom.

Ja bih volela da Marko iskulira Macu. Da je iskulira, da je ignoriše, da je ne gleda i da ne priča sa njom... Da nemaju nikakav kontakt. Sa drugim devojkama nemam ništa, sa svima se družim, ali mora da iskulira Macu, jer to nije lepo - požalila se Divna.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.