DA LI JE ZAISTA SMRŠALA ILI JE SVE BILA OPTIČKA VARKA? Ana Nikolić pokazala sliku na kojoj sve kipi, a najviše grudi! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

AUUUUUUUUUU

DA LI JE ZAISTA SMRŠALA ILI JE SVE BILA OPTIČKA VARKA? Ana Nikolić pokazala sliku na kojoj sve kipi, a najviše grudi! (FOTO)

Pevačica se navodno "bacila" na strogu dijetu posle porođaja, a selfi koji je objavila pre nekoliko dana pokazao je da je uspela da skine nekoliko kilograma

Objavljeno:

Pevačica Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić Rasta početkom avgusta postali su roditelji devojčice Tare.

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on

Iako je većina pratilaca sa njima iskreno delila radost zbog rođenja ćerkice, bilo je i nekoliko surovih komentara na račun Aninog izgleda, tačnije viška kilograma koji su se (sasvim prirodno) nagomilali u trudnoći.

PRVO SEKS, PA SE SKINULA, MRTVA HLADNA: Šakova maloletnica otišla korak dalje, LJUDI IZNEVEROVALI! (VIDEO)

Pevačica se navodno "bacila" na strogu dijetu posle porođaja, a selfi koji je objavila pre nekoliko dana pokazao je da je uspela da skine nekoliko kilograma.

Ana je to u međuvremenu potvrdila novom fotografijom na kojoj, takođe, izgleda mršavije.

"Dok Tara spava, samo da vam se javim! Spremam vam mnooogooo dobru muzikuuu! Radujem se tome jako! I uželela sam se moje publike!" napisala je pevačica u opisu fotke i obradovala mnoge fanove koji s nestrpljenjem očekuju njen povratak na scenu.

Muški pratioci komentarisali su i njene bujne grudi, koje su ovog puta bile u prvom planu.

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.