ONA IMA RAK, A NJIHOVA LJUBAV JE RAZNEŽILA SRBIJU! Karić priznao zašto su RASKINULI: Našla mi je telefon sa porukama...
Foto: Printscreen Instagram

istina o svemu

ONA IMA RAK, A NJIHOVA LJUBAV JE RAZNEŽILA SRBIJU! Karić priznao zašto su RASKINULI: Našla mi je telefon sa porukama...

Njih dvoje su nekoliko meseci bili u vezi. Međutim, u jednom trenutku ljubav je pukla. Razlog je bio navodna prevara Stefana Karića. Misica Dijana ga je ostavila

Objavljeno:

Veza Dijane Milojković i Stefana Karića važila je za jednu od najlepših ljubavnih priča poznatih javnosti, u skorije vreme. Razloga je bilo mnogo, a glavni je taj što su maksimalno uživali u svojoj ljubavi, dok se Dijana borila sa opakom bolešću.

Posle nekoliko meseci nagađanja i pretpostavki Stefan je konačno otkrio kakva je priča bila po sredi. U svojoj objavi na društvenoj mreži instagram je izneo sve detalje.

foto: Printscreen Instagram

Problem je nastao kada je Dijana pronašla telefon u kojem je stajala poruka od jedne devojke sa kojom se on dopisivao pre veze sa misicom.

Taj telefon nije koristio, ali je poruka iznervirala Dijanu i odlučila je da, sumnjajući na neverstvo, stavi tačku na vezu.

Njih dvoje postali su poznati javnosti kada je misica dospela u centar medijske pažnje zbog svoje teške bolesti nakon čega ju je on podržao i ošišao se na ćelavo u znak podrške.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.