KO JE GLUMICA IVANA U KOJU JE PUCAO DEČKO? Uvek je imala provokativne uloge, o njenom privatnom životu niko ništa nije znao! (VIDEO)
Foto: RTV Pink printscreen

tragedija

KO JE GLUMICA IVANA U KOJU JE PUCAO DEČKO? Uvek je imala provokativne uloge, o njenom privatnom životu niko ništa nije znao! (VIDEO)

U užasnoj porodičnoj drami koja se dogodila rano jutros na Dedinju, u pucnjavi je ranjena poznata mlada glumica Ivana Panzalović (30)

Objavljeno:

Na nju je pucao njen dečko, beogradski hirurg S.C. (59) inače zaposlen u Vojno-medicinskoj akademiji.

Glumica Ivana Panzalović rođena je u Doboju, a postala je široko popularna javnosti u Srbiji kada se pre nekoliko godina pojavila u seriji "Kursadžije".

Već tada mnogi su primetili njen neodoljiv šarm i talenat, a nisu izostali ni komplimenti na račun njene lepote.

Glumila je u serijama "Sinđelići" i "Folk", a zapaženu ulogu imala je i u filmu "Montevideo, Bog te video, "The touch", "Poslednja noć".

Dolazi iz porodice lekara, a samo ona i njena sestra su se opredelile za umetnost, naime ona svira gitaru, dok je Ivana glumica.

U jednom intervjuuu rekla je da je svesna svoje lepote i da voli da uživa u njoj, ali i da pušta gledaoce da uživaju u tome.

Jedno vreme na Tv Pink vodila je i kviz tokom nedeljnog prepodneva "Najbrži igrač", a njeno oblačenje uzrokovalo je mnoge negativne komentare.

foto: Printscreen

Ipak, u medijima se nije pojavljivala toliko često. O njenom privatnom životu se takođe malo znalo.

Kako nezvanično saznajemo, doktor i mlada glumica bili su u vezi i živeli su zajedno. Navodno je ona njega želela da ostavi više puta, međutim on to nije dozvoljavao.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.