EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! U Zadrugu zaista ulazi BEBA od 8 meseci, ali BEBA MAJMUNA! Ovako je Željko PREVARIO Srbiju
Foto: Filip Plavčić, Profimedia, Promo

prevara veka

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! U Zadrugu zaista ulazi BEBA od 8 meseci, ali BEBA MAJMUNA! Ovako je Željko PREVARIO Srbiju

Velika prašina se podigla oko rijaliti programa "Zadruga" koji počinje sa emitovanjem večeras

Objavljeno: 13:19h

Do početka rijaliti šoua "Zadruga" ostalo je nekoliko sati, a televizija na kojoj će se ovaj rijaliti emitovati ne bira sredstva da se izreklamira i "navuče" što veći broj gledalaca.

Informacija koja se poslednjih dana pojavila u medijima jeste ta da su se ljudi koji rade na ovom projektu navodno dosetili da urade nešto totalno nesvakidašnje - da u "Zadrugu" ubace majmuna i bebu iz Doma za nezbrinutu decu!

Onda kada priča o majmunu i nije toliko zainteresovala javnost koliko beba iz Doma, majmunče je palo u zaborav, a Srbija se podigla na noge zbog navodno usvojene bebe od 8 meseci koja će živeti u rijalitiju do punoletstva.

foto: Printscreen/Youtube/RTV Pink Official

Kako saznaje Espreso iz izvora bliskog produkciji "Zadruge", reč je o dobro osmišljenom propagandnom triku, kojem je cilj samo da se po svaku cenu u medije plasira šokantan sadržaj i predstojeći rijaliti napravi temom broj jedan u javnosti.

- Naravno da neće biti nikakve bebe. Naravno da Željko Mitrović nije usvojio bebu. Sve je smišljeno da bi se digla frka u javnosti. "Beba" će biti uneta pred kamerama, i biće stavljena u kolevku, ukućani će zaista sve vreme brinuti o njoj, ali "bebu" nikad neće snimiti kamera. To je zato što beba ne postoji, umesto nje će biti ubačena lutka, a ukućani će imati zadatak da se ponašaju prema njoj kao da je pravo dete.To je cela priča - rekao nam je izvor iz produkcije pre nekoliko dana, ali sada se situacija malo promenila!

Naime, izvor blizak produkciji nam je danas otkrio da je beba oko koje se podigla tolika prašina zapravo beba majmuna koja faktički jeste prohodala, ali niko nije rekao i da nikada neće progovoriti!

foto: Zorana Jevtić

Željko Mitrović se pametno igrao sa ovom informacijom pa je u intervjuu koji je dao za jedne dnevne novine rekao:

- Što se tiče bebe, koju lično unosim u ovaj rijaliti, moram da primetim da se bebe rađaju i rastu u realnom svetu, a rijaliti po svojoj suštini nije ništa drugo do ekranizacija stvarnog života, pa tako mogu da učestvuju i žene u drugom stanju, mada mrzim taj termin, jer sam otac četvoro dece i uvek sam kod žene to stanje smatrao prvim, a ne drugim stanjem - rekao je Željko Mitrović.

O "Zadruzi" ne prestaje da se priča, tako da je Mitrović postigao ono što je želeo, ali sada ostaje pitanje i da li će se Udruženje za zaštitu životinja pobuniti pa će na vrata imanja zakucati i udruženje "Levitijan" kako bi spasli majmunče od lošeg uticaja okoline!

foto: Youtube

Ko zna, možda će sa 18 godina majmunče pod uticajem okoline staviti silikone i učestvovati u svim tv programima odavde do Sibira!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.