REKLA JE JAVNO ONO ŠTO SVI MISLE, A ĆUTE! Voditeljka Slagalice oštro iskritikovala ESTRADNE BEBE, a pogotovo Anu i Rastu!
Foto: Print Screen Youtube

istina

REKLA JE JAVNO ONO ŠTO SVI MISLE, A ĆUTE! Voditeljka Slagalice oštro iskritikovala ESTRADNE BEBE, a pogotovo Anu i Rastu!

Ona je bila prva i tačka

Objavljeno:

U poslednje vreme, više naših javnih ličnosti dobilo je bebe, a svima je privukla pažnju činjenica da je novorođenče jednog od najboljih tenisera sveta, Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene dobilo isto ime kao i ćerka repera Stefana Đurića Raste, koju je njegova supruga, pevačica Ana Nikolić, nešto ranije donela na svet.

Dve Tare stigle su u kratkom periodu u kuće naših slavnih ličnosti, ali mnoge je iznenadio tvit, koji se pojavio na Tviter profilu voditeljke popularnog kviza "Slagalica", Kristine Radenković.

foto: Printscreen/ Instagram/ Kristina Radenković

Ona je reagovala na tvit jednog od njenih pratilaca, u kojem je pisalo: "Izvinite, ali prva je Kristina Radenković svojoj ćerki dala ime Tara pa su Rastići čuli od nje pa Đokovići od njih. Molim lepo!"

Kristina je na ovo reagovala napisavši: "E, baš tako!"

Naravno, reč je samo o zanimljivoj koincidenciji, a simpatična voditeljka, koja je u emisijama uvek ozbiljna, ovime je pokazala da itekako voli šalu i ima duha.

foto: Printscreen/Instagram/djokernole

Ona je svoju ćerkicu Taru rodila u martu prošle godine, posle čega se ubrzo vratila na male ekrane.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.