IMA REDOVNE ODNOSE SA NJIM, ALI NISU U VEZI! Goca Božinovska u kombinaciji sa ovim OPASNIM MOMKOM!
Foto: Dragan Kadić

opa

IMA REDOVNE ODNOSE SA NJIM, ALI NISU U VEZI! Goca Božinovska u kombinaciji sa ovim OPASNIM MOMKOM!

Goca je poznata kao osoba bez dlake na jeziku, pa je tako i ovoga puta priznala sve o seks šemi koju ima

Objavljeno:

Goca Božinovska priznaje da nikada neće obnoviti vezu sa bivšim dečkom Nebojšom Tubićem Žapcem. Međutim, povremeno kada joj se jave potrebe za seksom, ona se prvo obrati njemu.

Nebojša Tubić Žabac važi za jednog od poslednjih preživelih žestokih momaka s novosadskog asfalta i često je povezivan i s pljevaljskim narko-bosom Darkom Šarićem, ali i sa Sretenom Jocićem – Jocom Amsterdamom. Pre pet godina je greškom upucan u jednom lokalu u Novom Sadu, ali je pukom srećom preživeo i ušao u Ginisovu knjigu rekorda.

foto: Printscreen

- Mi smo ostali u dobrim odnosima. Čujemo se sa vremena na vreme. Uvek je tu za mene, kao i ja za njega. Imamo finu komunikaciju. ne bih se mirila sa njim, trudim se da se ne vraćam na staro. Dugo smo bili zajedno, svašta smo preživeli i stavljena je tačka na to. Iskreno, zbog majčine bolesti nemam želju ni za čim, preokupirana sam njom, i nemam vremena za svoj život. Ne žalim zbog tog majka je svetinja. Nebojša me obilazi s vremena na vreme. Kresnemo se nekada i tako.... (smeh) Šalim se malo- rekla je Božinovska za "Stars".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.