ON ZNA KAKO SE RADI POSAO! Kako Rasta zaradi 10.000 evra bez problema!
Foto: Printscreen / Youtube / RTV Pink Official

sitnica?

ON ZNA KAKO SE RADI POSAO! Kako Rasta zaradi 10.000 evra bez problema!

Papreno je skup, ali da li je vredno tolikih para?

Objavljeno:

Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, je srpski pop-folk-hip-hop pevač, kompozitor i producent koji je obožavan od strane publike, a kako vidimo i sve traženiji od strane svojih kolega.

Ono što je interesantno je to da Rasta kolegama naplaćuje 10.000 evra za komponovanje pesama. Reper je svoju popularnost podigao na viši nivo među estradnjacima od kada je svojoj supruzi Ani Nikolić uradio album ,,Labilna", koji je bio jedan od najslušanijih prošle godine.

foto: Printscreen / instagram

- Mnogi pevači i pevačice hoće da im Rasta pravi pesme, a on za svoj rad uzima 10.000 evra. Ako se sa nekim privatno druži, onda mu spusti cenu i do 8.000 evra. Pošto je Ani napravio sve same hitove, mngo hoće da snimaju baš njegove hitove - rekao je izvor za Informer.

Sem što je svojoj ženi pomogao u karijeri, estradnjaci su svesni da je on jedan od najplaćenijih izvođača, pa da ta vrsta muzike koju on komponuje dobro prolazi kod publike.

foto: Printscreen

- Dok je trajala letnja sezona on je najviše klubova punio u Crnoj Gori. Sve kolege shvataju da slušaoci obožavaju taj zvuk!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.