FILIP SE ISELIO IZ STANA; PRIJOVIĆKA GA VARA SA MOĆNIM TAJKUNOM? Otkrio poruke, da li je svemu kraj?
Foto: Printskrin / Instagram / aleksandraprijovic

obrt!

FILIP SE ISELIO IZ STANA; PRIJOVIĆKA GA VARA SA MOĆNIM TAJKUNOM? Otkrio poruke, da li je svemu kraj?

Živojinović je pre nekoliko dana naleteo u pevačicinom telefonu na prepisku sa tim čovekom, zbog čega je eksplodirao, pokupio stvari i vratio se na Bežanijsku kosu kod Bobe i Brene!

Objavljeno:

Filip Živojinović se navodno iselio iz stana Aleksandre Prijović jer je pobesneo zbog poruka koje je našao u njenom mobilnom telefonu, piše Informer.

Kako Informer saznaje, moćni biznismen već mesecima progoni poznatu pevačicu i konstantno joj piše SMS-ove, što je njenog dečka izbacilo iz takta.

Lukas će platiti da me ubiju, VI NE ZNATE ZA ŠTA JE SPOSOBAN! Sonja se oglasila i otkrila veliku tajnu!

Živojinović je pre nekoliko dana naleteo u pevačicinom telefonu na prepisku sa tim čovekom, zbog čega je eksplodirao, pokupio stvari i vratio se na Bežanijsku kosu kod Bobe i Brene!

- Taj moćnik koji se udvara Aleksandri jedan je od opasnijih muškaraca u gradu. Nema čime se ne bavi. Počeo je da šalje poruke Aleksandri pre mesec dana, ali su u startu bile bezazlene. Pitao ju je kad nastupa u Beogradu, govorio joj da bi voleo da uživa u njenom glasu i pojavi... Prijovićka mu je odgovarala na svaku petu-šestu poruku. Bilo joj je glupo da ga totalno kulira jer ga poznaje. Međutim, on se pomamio pa je počeo otvoreno da joj se udvara. U jednoj poruci koja je Filipa i najviše iznervirala, napisao joj je da je on bolja prilika za nju od Bobinog malog - priča Aleksandrina drugarica.

foto: Printscreen Instagram

Ona objašnjava da je biznismen obećavao Prijovićki kule i gradove samo da ostavi Filipa:

- Lik joj konstantno piše šta sve može da joj priušti i govori joj da pored njega ne bi morala toliko da radi, nego da bi mogla samo da uživa. Filip je slučajno naleteo na te poruke, a kada ih je iščitao - poludeo je! I on zna tog tajkuna i proradadila mu je muška sujeta. Vikao je na Aleksandru:

- Šta on ima tebi da piše, da mu nisi dala povod, sigurno ti se ne bi nabacivao! Još je našao sebe da upoređuje sa mnom, a ti ništa da mu kažeš na to! Ako ti se sviđa, idi kod njega!

Prijovićka je pokušavala da objasni svom dečku da je kontroverzni biznismen ne zanima. Ona ga je ubeđivala da nema razloga da se ljuti, ali Filip nije popuštao:

foto: Dragan Kadić

- Objašnjavala mu je da nije želela da ulazi s njim ni u kakve rasprave, niti da mu daje na važnosti. Međutim, Filip je krivi što mu je uopšte ikada i odgovorila. Toliko su se raspravljali, da je on u jednom trenutku samo izleteo iz stana i otišao kod Brene i Bobe u porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi. Brena i Boba su se smejali kad su čuli razloge za svađu. Pustili su ga da se izduva, pa su mu objasnili da oni ne bi bili više od 25 godina u braku da su upadali u vatru zbog gluposti. Govorili su Filipu da je prenaglio i da svi znaju da taj lik napada sve lepe devojke u gradu. Ubeđeni smo da će sve biti u redu - uverena je Prijina drugarica.

Aleksandra i Filip ove nedelje treba zvanično da otvore jedan restoran na Senjaku. Svi se sada trude da ih pomire kako bi se zajedno pojavili na otvaranju. Ukoliko dođu u paru, to će biti jasan znak da je Filip popustio i zaboravio na ovu ljubavnu svađu.

Njih dvoje su uložili više od 200.000 evra u renoviranje i opremanje ovog objekta u kojem će se služiti internacionalna hrana. Za neke specijalitete biće zadužen Filipov tata Boba Živojinović, dok će Brena Priji pomoći u odabiru muzike i repertoara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.