GLEDALI STE JE U SLAGALICI PRE 10 GODINA! Pogledajte gde je i koliko se PROMENILA nekadašnja voditeljka popularnog kviza
Foto: Printscreen

promena?

GLEDALI STE JE U SLAGALICI PRE 10 GODINA! Pogledajte gde je i koliko se PROMENILA nekadašnja voditeljka popularnog kviza

Pre više od deset godina skoro svakodnevno smo prelepu voditeljku Natašu Nešković bili u prilici da gledamo u najpopularnijem tv kvizu "Slagalica"

Objavljeno: 10:02h

Danas izgleda pomalo drugačije, ali se od televizije nije udaljila.

Nataša je radila na RTS-u, a i danas je zaposlena na toj televiziji. Sada je iza kamere i radi u obrazovno-naučnom programu tog medija, ali ponekad je možemo videti i kao voditeljku emisija.

- “TV slagalica” je emisija po kojoj me i danas prepoznaju, iako je poodavno ne radim- izjavila je Nataša svojevremeno za medije.

foto: Printscreen

Kada je na poslu u potpunosti je predana svojoj uredničkoj poziciji, a slobodno vreme provodi sa porodicom putujući i posećujući razne metropole.

- Strast za putovanjima jedna je od onih koju delim sa suprugom Vladanom. Važno je da vidimo i kako drugi narodi žive, ne samo da budemo klasični turisti, već da pokušamo da proniknemo u način života tih ljudi čije zemlje posećujemo- rekla je Nataša.

foto: Facebook

Iako je jedno vreme bila plavuša, Nataša se vratila crvenoj boji kose koju je imala i jedno vreme dok je vodila popularni kviz. Nekada je bila prelepa, a sada i posle toliko godina- isto.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.