ACA LUKAS POKUŠAO DA SE IZVUČE: Ponudio je milione Tužilaštvu! Odbili su ga i osudili!
Foto: Marina Lopačić

au!

ACA LUKAS POKUŠAO DA SE IZVUČE: Ponudio je milione Tužilaštvu! Odbili su ga i osudili!

Aca je osuđen na uslovnu kaznu 10 meseci (na tri godine), a bivšoj supruzi Sonji neće smeti da prilazi 18 meseci

Objavljeno: 23:03h

Branilac Ace Lukasa, advokat Miljkan Karličić, tokom pregovora s Tužilaštvom, predložio je primenu načela oportuniteta krivičnog gonjenja.

Sukob Ace Lukasa i Sonje Vuksanović dobio epilog u nedelju uveče, kada se folker nagodio s Tužilaštvom i potpisao sporazum o priznanju krivice, ovaj slučaj i dalje izaziva veliku pažnju javnosti.

foto: Damir Dervišagić

Dok su trajali pregovori s Tužilaštvom, branilac Ace Lukasa advokat Miljkan Karličić predložio je primenu načela oportuniteta krivičnog gonjenja, tačnije da pevač uplati dva miliona dinara u budžet Republike Srbije, u humanitarne svrhe, i na taj način izbegne procesuiranje za delo koje mu se stavlja na teret. Ali taj predlog nije prihvaćen, pa je došlo do nagodbe o priznanju krivice. Aca je osuđen na uslovnu kaznu 10 meseci (na tri godine), a bivšoj supruzi Sonji neće smeti da prilazi 18 meseci.

foto: Dragan Kadić

Podsetimo, Sonja je Lukasa prijavila da joj je upao u kuću, počeo da lomi stvari, a onda počeo da je bije. Od siline udaraca Sonji je pozlilo i završila je u bolnici. Nakon što ju je pretukao, Lukas je pobegao na aerodorom. Ovo nije prvi put da između njih dvoje dolazi do problema. Ovaj par je i u braku imao žustre rasprave, pa je tako folker urlao na Sonju i iskaljivao bes, nakon čega bi ona odlazila iz kuće dok se on ne smiri.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.