OBRAČUNI U KUĆAMA POZNATIH SRBA! Estradni obračuni koji su prodrmali SRBIJU, tukli su se, ali neke svađe su se završile i SMRĆU!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Marina Lopičić, Facebook

najveće tragedije

OBRAČUNI U KUĆAMA POZNATIH SRBA! Estradni obračuni koji su prodrmali SRBIJU, tukli su se, ali neke svađe su se završile i SMRĆU!

Najgore je deci...

Objavljeno:

Kao i u običnim srpskim domovima, tako i u onima sa oznakom VIP nasilje nije nepoznanica. U poslednjoj deceniji zabeleženo je nekoliko slučajeva nasilja u kojima su glavni akteri, da ne kažemo batinaši, bile javne ličnosti - Vlada Stanojević, Ćemo, Andrija Marković Aki, muž Mine Lazarević, Sloba Vasić, Aca Lukas itd.

Jedan od prvih slučajeva prijave nasilja izložila je Ana Marija Žujović, koja je fotografiju sa modricama objavila na Fejsbuku. Nju je navodno pretukao suprug Vlada Stanojević, zbog čega je protiv njega pokrenuta istraga.

foto: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ CILE

Pevač Amel Ćeman, poznatiji kao Ćemo, navodno je pretukao devojku koja je u jednom beogradskom kafiću bila gošća na proslavi njegovog rođendana. Iako ga je devojka prijavila policiji, Ćemo je negirao ove navode.

foto: Marina Lopičić

Ružica Veljković je u rijalitiju "Parovi" otkrila šokantne detalje svoje veze sa pevačem Andrijom Markovićem Akijem. Pevačica je tvrdila da ju je Aki zlostavljao i tukao, a iz rijalitija je izašla kako bi otišla na suđenje povodom toga. Međutim, Ružica je na kraju povukla optužbe.

foto: Printscreen

Potencijalni nasilnik je i pevač Sloba Vasić koji je prema navodima nasrnuo na sada već bivšu verenicu, počupao je za kosu, a onda je i udario. Incident se dogodio u Crnoj Gori.

foto: Facebook

U dokumentarnom filmu "Ispovest" Marija Šerifović je otkrila mračnu stranu svoje porodice i otvoreno progovorila o tome kako je njen otac Rajko tukao njenu majku Vericu. Verica je i sama pričala da je često izubijana, modra i krvava, bežala na ulicu i tražila zaštitu policije.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Anabela Atijas se razvela od supruga Gagija Đoganija, a nakon razvoda je rekla da je Gagi godinama maltretirao. Kako je tada izjavila, nju je bilo sramota ali je rešila da ne trpi, te se razišla od densera.

foto: Printscreen

Ana Ramadanovski, ćerka Džeja Ramadanovskog prijavila je supruga i pevača Adila Maksutovića za batine, koje je kako je tada tvrdila dobila samo mesec dana nakon što mu je rodila sina.

foto: Printscreen Instagram

Mia Borisavljević je isto javno priznala da je dobila batine od bivšeg dečka Nikole. On je, kako se pisalo pevačicu šamarao ispred jednog kluba, a spekulisalo se da je nakon zlostavljanja unajmila obezbeđenje koje je pratilo u koraku. Inače, ceo slučaj Mia je prijavila policiji.

foto: Printscreen / Instagram / Mia Borisavljević

Poslednji u nizu je slučaj Ace Lukasa i Sonje Vuksanović o kom se već nekoliko dana priča. Sonja je naime Acu prijavila da ju je udarao u predelu cevanica, što je pevač i priznao.

Svakako najdrastičniji i najšokantniji slučaj odigrao se 16. marta 2010. godine, kada su pevačica Ksenija Pajčin i sportista Filip Kapisoda pronađeni mrtvi u stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu. Bivši učesnik "Velikog brata" ubio je pevačicu, a zatim je sebi oduzeo život. Veza ovog estradnog para bila je poznata kao izuzetno burna. Često su se svađali, razmenjivali uvrede, tukli, raskidali, ali i mirili. Ipak, nije moglo tako zauvek.

foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

Interesantna činjenica ostaje da nijedan muškarac sa javne scene i dalje nije stisnuo zube i prijavio nasilje u porodici, valjda zato što se u našoj zemlji smatra sramotom ako se tako nešto uradi od strane pripadnika jačeg pola.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.