TEK SE RAZVELA OD ŽIKE, A VEĆ NAŠLA DEČKA! Dajana najavljuje prinovu?!
Foto: Damir Dervišagić

iskreno

TEK SE RAZVELA OD ŽIKE, A VEĆ NAŠLA DEČKA! Dajana najavljuje prinovu?!

Iako se nedavno razvela od Žike Jakšića, kako je voditeljka otkrila u odgovorima na vaša pitanja, veruje u ljubav i nada se da će posle sina dobiti i devojčicu, a na tome ne bi želela da se zaustavi

Objavljeno:

Tokom leta ste boravili na Adi Bojani, da li ste posećivali nudističke plaže?

- Nikako! To moja prijateljica Marina Tadić voli da posećuje ta mesta. Sa sinom idem isključivo na ona mesta gde se nosi kupaći i gde su, da kažemo, normalne plaže. Prija mi taj pesak, voda i muzika, tako da uvek uživam na Adi Bojani.

Snimili ste čak tri pesme, zašto niste nastavili muzičku karijeru?

- Sticajem okolnosti, postala sam voditeljka i mogu s ponosom da kažem da sam se tu pronašla. Ne mogu da odvojim voditeljstvo i muziku, mada je definitivno moj izbor u budućnosti informativa, gde sam trenutno. Pevanje volim, potičem iz muzičke porodice, snimila sam nekoliko pesma, ali sam se površno bavila time. A time, kao i bilo kojim drugim poslom, ne možete da se bavite površno jer ako se tome posvetite na taj način, onda će rezultat biti loš. Nisam osoba koja bi mogla da ide da tezgari i peva noću po klubovima.

foto: Damir Dervišagić

Da li biste nekada vodili neki drugi program koji se ne tiče informative? Rijaliti, na primer?

-Što da ne, nudili su mi. Sada sam tu gde jesam, nikad se ne zna i nikada ne reci nikad. Zasad mi je lepo i uživam, a ubuduće ćemo videti šta će se dešavati, a kao što svi znamo, „Pink” sprema nekoliko televizijskih formata, biće mnogo iznenađenja i sigurna sam da će konkurenciju ostaviti iza sebe.

Šta vam kaže sin kada vas vidi na malim ekranima?

- Obožava da me gleda, čak želi sa mnom da krene na posao. Jedno jutro je ustao u tri i hteo da ide sa mnom, ali je bilo prerano. Ponosan je na mene, voli da me gleda na televiziji, tako da je meni jako drago zbog toga.

Uskoro vam je rođendan, kako ćete ga proslaviti?

- Vidim da me baš dobro poznaje osoba koja je postavila ovo pitanje. Tako je, 23. oktobra proslaviću svoj rođendan sa prijateljima i uz ljude koje volim. Ostvarena sam žena, imam dete, posao i moja prodica je uz mene, što me posebno raduje, a ženama u mojim godinama je to najbitnije, bar je meni to bitno.

foto: Printscreen/Youtube/AmiG Show

Plašite li se činjenice da će vam sin uskoro ući u pubertet?

- Plaši me pubertet, kao i svakog roditelja, ali nema nekog preteranog straha. Mislim da ću to kao svaki roditelj normalno izneti na leđima, nije sada to nešto preterano strašno. Bitno je samo da nema nekih većih problema, a smatram da sa mojim sinom kroz sve životne faze mogu da prođem samo s osmehom. Da li imate udvarača?

- Slagala bih kada bih rekla da ih nema, ima ih uvek. Ali ne postoji niko ko mi je zatresao tlo pod nogama da bih se zaljubila. Toga još uvek nema i mislim da će se poprilično pričekati na to. Ne volim promene i jako se teško zaljubljujem, posvećena sam detetu i poslu, tako da tu nijedan muškarac ne bi imao šta da traži.

Danas mnoge vaše koleginice idu kod psihijatra, da li ste vi nekada potražili pomoć stručnjaka?

- Podržavam to jer je u svetu potpuno normalno. Nisam do sada tražila tu vrstu pomoći, što ne znači da u narednim godinama neću ako mi bude zatrebala. Nekada u životu kada naravno do toga dođe treba porazgovarati sa stručnjakom. Ali uvek kada sam imala neki problem, savet sam tražila od majke ili od bliskih prijatelja s kojima delim svakodnevnicu.

Želite li još dece?

- Naravno, volela bih da imam bar još dvoje dece. Mislila sam da znam šta su ljubav i sreća u životu, ali to se zaista ne zna dok ne dobijete dete. S obzirom na to da imam sina, volela bih da dobijem devojčicu.

(Espreso.co.rs/Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.