LUKSUZ ZA BOGATAŠE I MOĆNIKE: U ovoj bolnici se porodila JELENA ĐOKOVIĆ! (VIDEO)
Foto: AP

bolnički kompleks "grejs keli"

LUKSUZ ZA BOGATAŠE I MOĆNIKE: U ovoj bolnici se porodila JELENA ĐOKOVIĆ! (VIDEO)

Đokovići nisu štedeli na dolasku drugog deteta, te su se potrudili da i Jelena i beba od samog starta uživaju u maksimalnoj udobnosti i luksuzu

Objavljeno:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena postali su roditelji po drugi put, a na svet je 2. septembra u večernjim časovima došla malena Tara koja je rođena u velelpnom bolničkom kompleksu Grejs Keli u Monaku.

Đokovići nisu štedeli na dolasku drugog deteta, te su se potrudili da i Jelena i beba od samog starta uživaju u maksimalnoj udobnosti i luksuzu. Naravno, sve to pod bundim okom stručnjaka koji su zaposleni u velelepnom bolničkom kompleksu "Grejs Keli" u Monaku.

Princeza od Monaka Grejs Keli ostala je upamćena kao oličenje blagosti, stila, lepote i plemstva, pa je i najpoznatija klinika u ovoj maloj kneževini dobila ime upravo po njoj.

foto: Printscreen/facebook

Kompleks je deo bolnice koja je sagrađena pre 115 godina, a deo u kojem se Jelena porodila počeo je sa radom krajem 50ih godina 20. veka.

foto: Printscreen/facebook

Porodilište je otvoreno davne 1949. godine, a današnji prostor odiše luksuzom i pruža trudnicama totalni užitak pred porođaj. Plan je da ovaj kompleks bude dodatno unapređen u narednom periodu. Sa samog vrha ove ustanove, vidi se skoro ceo Monako.

foto: Printscreen/facebook

Ovu luksuznu ustanovu uglavnom posećuju evropski bogataši i moćnici, a ona sadrži deo za intezivnu negu, osam operacionih sala, privatne sobe sa kupatilima, celodnevnu negu i prisustvo lekara, kao i jelovnik od pet zvezdica.

foto: Printscreen/facebook

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.