SVI ĆE BRE SAZNATI KO SI, G***O JEDNO, UZEĆU TI DETE! Lukas javno isprozivao Sonju i uputio JEZIVE PRETNJE POSLE BATINA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

teške reči

SVI ĆE BRE SAZNATI KO SI, G***O JEDNO, UZEĆU TI DETE! Lukas javno isprozivao Sonju i uputio JEZIVE PRETNJE POSLE BATINA! (FOTO)

Naime, on je na svojim profilima na društvenim mrežama sa fanovima podelio reči koje su zaprepastile sve

Objavljeno:

Nakon što je poznati folk pevač Aca Lukas izjavio da je njegova bivša supruga Sonja Vuksanović izmislila da ju je on napao nožem i pretukao, on je još jednom ostavio sve u čudu!

Naime, on je na svojim profilima na društvenim mrežama sa fanovima podelio reči koje su zaprepastile sve.

- Pokaži nam te povrede, sramoto jedna, majko našeg deteta, pipnuo te nisam. Sramota me je bilo zbog jadnog deteta sve ove godine, da kažem kakav si ti monstrum! Ali sada je dosta! Sada će svi znati ko je ''Sonja Vu''! Počinje borba za Viktoriju! Javno ti saopštavam da ću se truditi svim silama da ti uzmem dete, a ti dobro znaš koliko razloga za to ima - napisao je Lukas, između ostalog.

!!!!

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) дана

Podsetimo, Sonja je policiji prijavila da ju je folker pretukao nakon što je upao u njen stan i počeo da lomi stvari. Ona je nakon toga završila u Urgentnom centru, a ovim povodom još se nije oglašavala za medije.

(Espreso.co.rs/ Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.