ŽIVOTNA DRAMA ANE KOKIĆ! Napipala je kvržicu na dojci i tada je shvatila...
Foto: Printscreen/Instagram/anakokicmusic

ispovest

ŽIVOTNA DRAMA ANE KOKIĆ! Napipala je kvržicu na dojci i tada je shvatila...

Poznata pevačica Ana Kokić nedavno je preživela pravu dramu kada je na grudima opipala kvržicu

Objavljeno:

Ana se tada veoma uplašila i u prvi mah je pomislila na najgore, ali ispostavilo se da je reč o čvoriću koji predstavlja benigno masno tkivo i koji nije opasan po zdravlje. - Ana je tog dana odložila sve obaveze da bi proverila o čemu je reč. Kada joj je doktor saopštio da ne mora da brine jer je sasvim normalno da se na određenim delovima tela stvaraju masna tkiva, Ana je odahnula - kaže izvor. Ana je otvoreno ispričala šta joj se desilo.

foto: Printskrin: Instagram / anakokicmusic

- Tačno je, jedno jutro sam opipala čvorić i odmah sam zakazala pregled kod lekara. Nakon provere se ispostavilo da je reč o masnom tkivu i doktor mi je rekao da ne moram da brinem. Naravno da sam se u prvi mah uplašila za zdravlje. Čim primetim bilo kakvu promenu, odmah reagujem. U današnje vreme svi brzo živimo i uvek nešto može da nam se dogodi. Ja sam za to da je uvek bolje da se spreči nego da se misli da će zdravstveni problem sam da se reši - kaže Ana.

Pevačica od tada redovno ide na kontrole, što preporučuje i svim ženama.

foto: Damir Dervišagić

- Ne moram zbog masnog tkiva da idem na kontrole, ali to je moj izbor zato što sam svesna koliko u poslednje vreme žene obolevaju od raka dojke, grlića materice... Svaka žena bi trebalo da se pregleda na svakih šest meseci do godinu dana. Što smo stariji, sve manje vremena posvećujemo zdravlju i telu, a zaboravljamo da smo u osnovnoj školi jednom godišnje morali da imamo sistematski pregled - poručuje Ana, koja sada nema nikakvih problema.

- Hvala bogu, zdrava sam i sve je u redu. Prvo uvek pomisliš na najgore, ali sada je sve dobro - dodaje Ana, koja je i u ovome, kao i u svemu u životu, najveću podršku dobila od supruga, vaterpoliste Nikole Rađena i ćerki Nine i Tee.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.