OČI ĆU MU ISKOPATI! Saška Karan OZBILJNO zapretila mužu Jelene Marjanović! PALA VELIKA SVAĐA, a razlog... (FOTO)
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

jadan on

OČI ĆU MU ISKOPATI! Saška Karan OZBILJNO zapretila mužu Jelene Marjanović! PALA VELIKA SVAĐA, a razlog... (FOTO)

Polako, ali sigurno, popunjava se spisak učesnika "Zadruge", a jedan od igrača biće i kontroverzna pevačica Saška Karan, koja jedva čeka sledeću nedelju i početak rijaliti avanture

Objavljeno:

Poznata pevačica bez dlake na jeziku progovorila je o učesnicima "Zadruge", sa kojima će živeti tokom trajanja rijalitija, a otkrila je i šta publika može da očekuje od nje.

"Publika od mene uvek može da očekuje neočekivano, jer sam ja osoba od trenutka. Nikad ništa ne planiram, nemam taktiku... Jednostavno - kako se budu ljudi ponašali prema meni, tako će im i biti. Baš me briga ko ulazi, svako će dobiti ono što zaslužuje. Takva sam kakva jesam, ko me voli - voli me", rekla je Saška.

foto: Printskrin/Youtube/Farma

Informisala se o tome i ko će joj biti cimeri u "Zadruzi", međutim, nije želela da imenuje one koji joj se na prvu loptu nisu dopali.

"Niko mi nije trn u oku za sad, ne mogu iz čista mira nekom da lupim šamar, napadnem ga i pljujem... Nisam u tom fazonu, ne volim "fejk" svađe. Ako dođe trenutak i situacija da meni ne odgovara, ili da mi smeta, reći ću. Pravedna sam i zbog toga uvek nadrljam, ali to sam ja", kaže pevačica.

Pojedinci imaju predrasude kada je reč o učešću kompozitora Zorana Marjanovića, ali ne i Saška, koja je, inače, svesna da pomalo liči na njegovu monstruozno ubijenu suprugu Jelenu Marjanović.

foto: Damir Dervišagić

"Ne, taman posla... Moguće je da njegova Jelena i ja ličimo, slične smo fizički. Nek' joj je laka zemlja, to su teške teme i morbidno mi je da o tome pričam, ali o tom čoveku ne želim da imam predsrasude dok ga ne upoznam. Taman posla! Međutim, ako budem videla da je to nešto drugo u pitanju, da tu nešto smrdi, spremna sam sve i svašta da uradim, pa i oči da mu iskopam! Ne znam šta bih mu uradila! Ali još uvek ništa - nemam predrasude, pa pobogu, nikad mu oči nisam videla", otkriva Saška.

foto: Dragan Kadić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.