CECA SE ZAHVALILA EVI RAS: Imponovalo mi je što si stala uz mene, ODBRANILA ME OD NAPADA, kad se vratim sa puta... (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

odbranila je od glogovca

CECA SE ZAHVALILA EVI RAS: Imponovalo mi je što si stala uz mene, ODBRANILA ME OD NAPADA, kad se vratim sa puta... (FOTO)

Ceca Ražnatović javno je zahvalila Evi Ras što je stala u njenu odbranu kad ju je Nebojša Glogovac prozivao u medijima

Objavljeno:

Ceca je obećala i da će upoznati glumicu čim se vrati s puta. Pevačica je prethodnog vikenda bila u Sloveniji, pre toga nekoliko dana u Crnoj Gori, a ove nedelje konačno će se vratiti u Beograd, pa će naći vremena za druženje s Evom.

- Gospođa Eva Ras i ja se ne poznajemo. Biće prilike da to promenimo, na moje veliko zadovoljstvo. Ja imam jaku, ljudsku potrebu da joj zahvalim i kažem da mi je imponovalo što je stala uz neku lepu reč i činjenično stanje da me odbrani od napada. Nisam neko ko koristi medije za prepucavanje, mediji mi uglavnom služe za promociju mojih pesama i ništa više - rekla je Ceca i dodala da ju je, čim je pročitala šta je glumica rekla o njoj, pozvala telefonom.

foto: Printscreen/Instagram/craznatovic_official

- Ja sam pozvala Evu Ras nakon tog njenog intervjua da joj lično zahvalim. Čim se vratim s puta, nas dve ćemo se videti, upoznati i lepo ispričati - obećala je popularna pevačica.

foto: Dragana Udovičić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.