DOSTA MU JE, IDE U PENZIJU! Saša Popović napušta Grand, nećete verovati ko će sesti u njegovu FOTELJU!
Foto: Nebojša Mandić

napušta sve

DOSTA MU JE, IDE U PENZIJU! Saša Popović napušta Grand, nećete verovati ko će sesti u njegovu FOTELJU!

Dao je svoj maksimum muzičkoj industriji i sada je vreme da se povuče i sa porodicom uživa u novom domu

Objavljeno:

Saša Popović, alfa i omega “Grand produkcije”, planira da se povuče sa direktorske pozicije u ovoj firmi. Osim toga, Popović navodno namerava do iduće godine proda svoj udeo kompaniji SBB, koja je od 2014. godine većinski vlasnik “Granda”, i da se sa porodicom odseli u Opatiju, gde je nedavno kupio kuću.

- Istina je da je Saša želi da se povuče sa javne scene, na kojoj je prisutan duže od 40 godina, a to će se desiti veoma brzo.

Naime, početkom decembra iduće godine Brena i Saša slave 20. godišnjicu od osnivanja “Grand produkcije”, zbog čega je Popoviću stalo da, u poslednjoj sezoni “Zvezda Granda” na kojoj on bude radio, iskaže svoj kreativni vrhunac - započinje priču izvor blizak direktoru “Granda” i dodaje da se Popović dugu nosio ovom mišlju.

foto: Printscreen

- Veće nekoliko godina Saša razmišlja da se povuče sa direktorske pozicije, tim pre što taj posao sa sobom nosi dosta stresa i odgovornosti, ali i odricanja. “Grand produkcija” nije samo muzičko takmičenje, koje je u poslednjoj deceniji postalo prepoznatljivi brend, već Popović istovremeno radi i na mnogo drugih projekata. Tu su i “Grand” televizija i izdavačka delatnost, što mu oduzima mnogo vremena - kaže naš izvor i objašnjava da je upravo njegova supruga Suzana Jovanović podržala Sašinu odluku.

foto: Nebojša Mandić

- Suzana ga već izvesno vreme nagovara da se povuče i proda ostatak svojih deonica SBB-u. Njena najveća želja je da se presele u Opatiju, gde su nedavno pazarili luksuznu vilu, a Popoviću se sve više sviđa ova ideja. U poslednje vreme oboje koriste svaki slobodan trenutak da odu tamo na odmor. Sada je konačno na korak do toga da ga ubedi, pogotovo jer je i on shvatio da je muzičkoj industriji dao maksimum - kaže naš izvor i dodaje da suosnivač najuspešnije izdavačke kuće želi da njegovo povlačenje bude potpuno.

- Kada su Saša i Brena, 2014. godine prodali 51 procenat vlasništva “Grand produkcije” kompanija “KKR investment”, koja je od 2013. godine kupila većinski paket kablovske mreže “SBB”, oboma je ostalo po 24.5 odsto vlasništva. Saša planira da proda svoj deo, što Breni za sada ne pada na pamet, pogotovo jer i dalje želi da razvija posao - kaže naš izvor i naglašava da ni uspeh “Grand” televizije nije izostao.

foto: Dragana Udovičić

- Iako se radi o kablovskoj televiziji, nije tajna da je “Grand” u pojedinim terminima gledaniji i od nekih stanica koje imaju nacionalnu frekvenciju. Sada je samo bitno pronaći pravu osobu koja će moći da sedne u Sašinu stolicu - zaključuje na kraju izvor.

Iako će Popović odluku o napuštanju „Granda” ozvaničiti tek u narednom periodu, u estradnim krugovima već se spekuliše o imenima naslednika. Za mnoge je prvi izbor Žika Jakšić, dugogodišnji producent „Granda”, ali i kreativni um koji stoji iza projekata poput „Zvezda Granda” i „Nikad nije kasno”. Takođe, pominje se i ime Filipa Živojinovića, koji je već pokazao zainteresovanost da se uključi u porodični biznis.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.