POLITIČAR na kojeg žene otkidaju PEVAČICI PRAVI PAKAO! Progoni je, šalje poruke, a šta joj je tek uradio sa stanom! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

potpuno poludeo

POLITIČAR na kojeg žene otkidaju PEVAČICI PRAVI PAKAO! Progoni je, šalje poruke, a šta joj je tek uradio sa stanom! (FOTO)

Reč je o političaru koji je veoma atraktivan i zgodan i vrlo poželjan među lepšim polom

Objavljeno:

Mlada zvezda "Granda" Aleksandra Mladenović nakon raskida sa kolegom Urošem Živkovićem na meti je mnogih poznatih muškaraca, a na nju posebno trza jedan političar, koji joj je poslao orhideje uz iznenađujuću poruku.

Dok joj prvi udeljuju komplimente i šalju SMS-ove, gospodin iz sveta politike je otišao korak dalje i mladoj pevačici ostavio buket cveća sa porukom koja ju je raspametila!

foto: Stefan Jokić

- Nakon odmora u Crnoj Gori, Aleksandra se vratila u Beograd i čim je kročila u zgradu u kojoj živi, sačekalo ju je iznenađenje. Na pragu svog stana zatekla je ogroman i prelep buket orhideja, što joj je izmamilo osmeh, ali brzo se uozbiljila kada je pročitala poruku “Bićeš moja kad-tad”. Tada se već uplašila jer je pomislila da je u pitanju neki opsesivni fan i da će krenuti problemi. Celog dana nije mogla da se smiri, morale smo više puta da se čujemo telefonom da bih je smirila - otkriva pevačicina prijateljica koja nije želela da otkriva identitet.

Reč je o jednom mladom političaru koji je tek kročio na političku scenu, koji je veoma atraktivan i zgodan i da je poželjan među lepšim polom.

Ali izgleda da pevačica nije zainteresovana za njega, i dalje je slobodna.

foto: Prinstcreen

- Neko mi je doneo cveće, ostavio ga na mom pragu. Šlogirala sam se kad sam videla šta piše i pomislila: „Šta je ovo, majko draga”. Odmah sam cveće bacila u smeće jer me je poruka jako iznenadila. Ne znam ko bi mogao biti - kratko je poručila Mladenovićeva.

Ona će se u Herceg Novom odmarati nekoliko dana, a onda se vraća u Srbiju da nastavi da promoviše poslednji hit “Ljubav ili ludilo”.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.