PESME DA SE UBIJEŠ! Pustiš ovu listu i sam biraj svoje oružje (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

suptilno

PESME DA SE UBIJEŠ! Pustiš ovu listu i sam biraj svoje oružje (VIDEO)

Zna se od kad je sveta i veka da neke pesme emotivno utiču na nas, a samim tim i na našu psihu

Objavljeno: 13:06h

Rešili smo da ako ste očajni, prevareni, nevoljeni, ostavljeni, prepustite vašu bol nama. Mi smo za vas sklopili listu pesama za ubijanje! Ubijanje od alkohola, suza, ubijanje blamažom porukama, vi birajte šta ćete.

Sinan Sakić - Umreću s osmehom

Ova pesma je idealna za kola. Tačnije za slušanje dok kolima idete Ibarskom magistralom i uz stihove po punoj liniji pretičete autobus! U tom momentu molite Boga da vas murija ne zaustavi tako uplakanog i slinavog, a refren trešti za sve pare!

Rođa Raičević - Tako je suđeno

Ostavila vas je riba/frajer, nešto treće. Gledate u hoklicu i zamišljate uže i u tom momentu pomislite kako bi super bila bleja sa Rođom, ali i to je nemoguće kao i pomirenje sa dragom osobom. Idealna stvar za kraj svega!

Boža Nikolić - Lažem sebe da mogu bez tebe

Litar loze, neki krov u Beogradu i ova pesma na telefonu. Peškirom brišeš miks suza i znoja i veruješ u svaku reč ove pesme - kao da je za tebe pisana. Eh lozo moja, lažem sebe da ne mogu bez tebe!

Siniša Vučo - Kad odem ja

Ima li išta bolje za neko trovanje alkoholom od ove pesme. Ali, vodite računa, ovo je pesma isključivo za komovicu. Upališ na tv-u neki KCN (KaCeNapiješ) staviš na mute i odvrneš Vuča.

Vratiće se rode - Svako ima svoju Marinu

Tu je negde period oko Nove godine, sneg pada napolju, a ti gledaš u pahulje iz svoje tople sobe. Odjednom na radiju počinje ova stvar i ti se sa blagim osmehom setiš neke tamo Marine i kako ste se prevrtali u livadi i jurili biciklima u okolini Aleksinca. Onda shvatiš da je ona sada udata i ima troje dece i da se niste videli 15 godina i da ste je samo jednom zvali i to sa nekog skrivenog broja. Pomišljaš kako ti je život prošao i eto jednog Džek Denijelsa kako gleda u vas!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.