PRIJOVIĆKA RAZBIJALA SVE PO STANU, FILIP PLAKAO! Komšije pozvale policiju od straha!
Foto: News1/damir dervišagić

pakao!

PRIJOVIĆKA RAZBIJALA SVE PO STANU, FILIP PLAKAO! Komšije pozvale policiju od straha!

Prošle nedelje Filip Živojinović i Aleksandra Prijović napravili su haos u stanu u kom žive

Objavljeno:

Kako mediji saznaju od komšija, iz njihovog stana čula se nesnosna buka, pa su morali neđto da urade povodom toga.

- Kod njih je uglavnom tiho, vrlo često su odsutni, ali ovo prošle nedelje je bilo strašno! Satima se čula cika, vriska i lomljava - priča komšinica i dodaje:

- Uplašili smo se da je možda neko napao Aleksandru, nismo sumnjali na Filipa jer svi znamo koliko je on dobar momak, ali smo bili sigurni da se nešto loše dešava jer smo čuli i da on plače pa smo pozvali policiju.

foto: Dragan Kadić

Policija je zaista i došla misleći da se dešava neko nasilje u stanu, međutim, Prija i Filip su im otvorili zagrljeni i nasmejani. Ispostavilo se da oni ustvari prave žurku povodom Filipovog rođendana!

Aleksandra je bila na nastupu u inostranstvu kada je Filip slavio sa porodicom, a onda je ona rešila da ga iznenadi i priredila mu je žurku u svom stanu. Pozvala je najuže društvo, nabavila lampione i svečane sveće, a pobrinula se da angažuje i jednog gitaristu koji joj je bio pratnja dok je svom dragom pevala na uvce.

foto: Printscreen/ Instagram/ Aleksandra Prijović

Što se tiče lupanja, prija je objasnila da je morala da razlupa par čaša kad je čula pesme koje je podsećaju na Filipa, policija im je rekla da se malo stišaju, a komšijama je laknulo.

(Espreso.co.rs/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.