Majka mi je umrla, a krenula sam da je zovem telefonom! Potresna poruka Zorannah (FOTO)

Uhvatila je tuga pred praznike

Majka mi je umrla, a krenula sam da je zovem telefonom! Potresna poruka Zorannah (FOTO)

Blogerka je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila svoja osećanja i opisala životnu borbu, a način na koji je to uradila je zadivio, ali i durnuo
Objavljeno: 20:34h

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah je na društvenim mrežama podelila situaciju koja joj je najteže pala u poslednje vreme, toliko da je uhvatila za telefon kako bi pozvala majku. Am, am, am! Opet izdominirallah! Kad čujete kako Zorannah peva, zaboravićete njenu knjigu! (VIDEO)

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Otkada znam za sebe Božić mi je bio omiljeni praznik - dok se moji roditelji nisu razveli. Imala sam 19 godina, tatu sa novom ženom svojoj kući i mamu koja je letela u Africi.
Od te godine Bozić je postao - misija kako pobeći iz grada i gde

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

stavim dva ukrasa, legnem na trosed i kazem mami aj ti nastavi moram nešto da završim. I tako otkad znam za sebe. Obično smo kitile jelku početkom decembra i evo decembar je došao a meni je kuća do pre par sati izgledala kao da je proleće a ne zima.
Ukrase je sklonila mama - sta drugo u prvom momentu sam krenula da je zovem na telefon da je pitam gde su.

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Onda sam ponovo otišla na tavan i našla par ukrasa koje mi je kupila naknadno i stavila u čarapu a u svakoj kutiji koju sam otvorila su bile slike - pa sam se tu još više smorila i vratila u stan u jos gorem raspoloženju.
I našla sve osim lampice koje sam otišla i kupila. Iz ovog ugla gledano lakše je raditi 20 sati dnevno, ići na sto strana i ne spavati nego okititi jednu običnu jelku.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.