NA SEBI IMA 10.000 EVRA! Karleuša u ubitačnoj kombinaciji, cipele su joj lude da luđe ne mogu biti, ali da li vrede toliko? (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

šta kažete?

NA SEBI IMA 10.000 EVRA! Karleuša u ubitačnoj kombinaciji, cipele su joj lude da luđe ne mogu biti, ali da li vrede toliko? (FOTO)

Njen gerderober vredi kao tri stana na Vračaru, i to tri penthausa!

Objavljeno:

Jelena Karleuša važi za jednu od najbolje obučenih javnih ličnosti, koja nikada nije krila da troši ogromne količine novca na garderobu, a da su joj cipele i torbe fetiš.

Pevačica se nedavno pohvalila novim parom skupocenih cipela koje su zbog specifičnog izgleda izazvale ogromnu pažnju, a sada ih je i prošetala.

Pevačica je na društvenoj mreži Instagram okačila fotografiju sa aerodroma, na kojoj su ove predivne cipele u prvom planu.

Ove cipele izazvale su lavinu komentara o tome da li bi ih prošetali gradom ili ne, ali pevačica je to iznela na svoj način i odlično joj stoji.

Međutim, ono što verovatno niste znali jeste da je par ovih cipela košta 1.200 evra. Pored njih, zlatna narukvica koja se vidi na Jeleninoj ruci i nosi potpis čuvene zlatarske kuće, košta oko 7.000 evra, dok torba staje oko 1.200 evra.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.