TIJANA AJFON NAPALA BULATA! Drogira se sa ženom, treba im oduzeti ćerku! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić, Dragan Kadić

oplela po svombivšem

TIJANA AJFON NAPALA BULATA! Drogira se sa ženom, treba im oduzeti ćerku! (FOTO)

Marka Bulata uništila je žena, nije on jadan kriv. Dok sam ja bila sa njim, mrzeo je devojke koje se drogiraju, stalno ih je prozivao i omalovažavao, a sad je jednoj takvoj napravio dete, priča starleta

Objavljeno:

Pevač Marko Bulat priveden je u policijsku stanicu u Baru zbog posedovanja male količine narkotika, ali njegova supruga Marija preuzela je krivicu na sebe. Sve to oštro je komentarisala Markova bivša.

Pošto je reč o dozi za ličnu upotrebu, pušteni su na slobodu, s tim da će protiv Marije biti podneta prekršajna prijava. Dok Bulat tvrdi da je klubu u Baru, gde je pevao, bila samo racija i da kod njih nije pronađena nikakva droga.

Međutim, njegova bivša devojka, Tijana Ajfon, veruje da je Bulat na opijatima zbog supruge.

foto: Damir Dervišagić

"Marka Bulata uništila je žena, nije on jadan kriv. Dok sam ja bila sa njim, mrzeo je devojke koje se drogiraju, stalno ih je prozivao i omalovažavao, a sad je jednoj takvoj napravio dete. Šta žena može da napravi od čoveka, to niko ne može. Pljuvao je devojke lakog morala, a sada se oženio još gorom. Dok je bio sa mnom, nije se drogirao, ali sada se, koliko vidim, drogira sa ženom. Užas! Žao mi je njihovog deteta, treba im oduzeti ćerku! Otac i majka na kokainu! Pa ko će se brinuti o detetu", rekla je starleta.

foto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.