ISPOVEST ALEKSANDRE SUBOTIĆ O NASILJU: Ne bole šake koje osetiš na telu, već ono što je urezano u glavi! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

bolno

ISPOVEST ALEKSANDRE SUBOTIĆ O NASILJU: Ne bole šake koje osetiš na telu, već ono što je urezano u glavi! (FOTO)

Aleksandra je imala bolno detinjstvo i odrastanje

Objavljeno:

Aleksandra Subotić otvoreno je pričala o planovima sa Davidom, kao i o svojoj muzičkoj karijeri. Dotakla se i ljute suparnice Dalile Mujić za koju kaže da je opsednuta, te da je se boji jer smatra da je njen bolesni fan koji može da joj naudi čak i ako joj pruži ruku pomirenja. Ali onda su na red došle i mnogo teže teme...

Ti i David ste na relaciji Beograd-Novi Sad, gde planirate da živite?

"Tri dana provedemo u Beogradu, četiri u Novom Sadu i tako u krug. Bili smo sedam dana u Krašićima na moru, a putujemo i u Bosnu u jedno prelepo etno selo da se malo odmorimo i posvetimo našoj ljubavi! Trenutno smo koncentrisani na moju muzičku karijeru, razmišljamo šta i kako u tom smeru. Iskreno, David više veruje u mene nego ja sama. Misli da će to biti veliki bum i uspeh. Nešto malo drugačije, što do sada nije viđeno kod nas."

Planirate li bebu?

"Trenutno ne, oboje smo fokusirani na karijeru i bitno nam je da budemo finansijski stabilni. Najlakše je napraviti dete, ali ga treba i odgajiti. Mada, moram da priznam, David često kroz šalu pominje kako bi voleo da ima dete, zeza Magdalenu kad nije dobra da ćemo da napravimo drugu bebu. Imam osećaj kao da želi da mi nagovesti nešto, ali ne sme direktno da kaže."

foto: Zorana Jevtić

Da li si bila žrtva nasilja?

"Nažalost, ja sam o tome pričala i u rijalitiju, jako sam mlada, ali me ta iskustva nisu zaobišla, već u 16. godini osetila sam nasilje u vezi od strane svoje prve ljubavi i jako sam osetljiva na tu temu. Svaka priča o tome me dotakne. Ne bole šake koje u tom trenutku osetiš na svom telu, ali boli ono što ostane urezano u glavi i srcu, a to ne može da se zaboravi."

Bojiš li se crne magije, pričalo se da su je bacili na tebe i Davida?

"Ne bojim se crne magije, bojim se ljudi koji se bave time! To su očajni ljudi, psihički nestabilni, a spremni na sve da bi ti naudili i od kojih ne znaš šta možeš da očekuješ!"

foto: Printscreen

Misliš li na nekog iz rijalitija?

"Ja sam završila sa rijalitijem i nisam plaćena za to da se raspravljam sa psihičkim bolesnicima! A da li se neko iz vile bavio time, pa ne znam, ali sigurno da jeste!"

U kakvim si odnosima sa svojim tatom Karađorđem?

"Moj tata je ličnost za sebe, na konto njega ne znam šta da kažem? Moje mišljenje je da je on i dalje zaljubljen u moju majku i da svojim izjavama pokušava da privuče njenu pažnju, ne misleći pritom da svojim izjavama meni škodi!"

(Espreso.co.rs/ Izvor: Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.