Stanija sa drugaricom TVERKOVALA U BAZENU, video koji je napravila SRUŠIO JE INTERNET, pogledalo ga 55.000 ljudi! (VIDEO)
Foto: Printescreen/Instagram

vreli kadrovi

Stanija sa drugaricom TVERKOVALA U BAZENU, video koji je napravila SRUŠIO JE INTERNET, pogledalo ga 55.000 ljudi! (VIDEO)

Dobrojevićeva je pozirala pred objektivom proijateljice koja je, inače, profesionalni fotograf

Objavljeno:

Stanija Dobrojević već izvesno vreme uživa u Americi, a vrele dane provodi u bazenu, gde je jednom prilikom napravila kratak video-snimak sa svojom prijateljicom. Vreli kadrovi koju su tada nastali bukvalno su srušili internet.

Naime, Dobrojevićeva je pozirala pred objektivom proijateljice koja je, inače, profesionalni fotograf, a nakon što su završile sa poslom odlučile su da se zajedno rashlade u bazenu na kom su se i fotografisale.

Ni brčkanje u bazenu nije prošlo bez kamere, pa su tako ove dve mlade dame snimile kratak video na kom tverkuju, a isti je za veoma kratko vreme pokupio pregršt lajkova.

- Ona je tvoj fotograf! Dođavola! Stanija, moram ti reći da imaš ozbiljnu konkurenciju - jedan je od komentara koji se našao ispod kratkog snimka koji je oborio Instagram.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.