Slavnoj srpskoj pevačici iznenada POZLILO, hitno prebačena u bolnicu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/viki_miljkovic

DRAMA!

Slavnoj srpskoj pevačici iznenada POZLILO, hitno prebačena u bolnicu! (FOTO)

Pevačici je pozlilo pred sam nastup, imala je glavobolju i mučninu

Objavljeno:

Viki Miljković iznenada je pozlilo pred nastup na jednom beogradskom splavu, zbog čega je završila u Hitnoj pomoći.

Pre nego što je kročila u klub, pevačici se slošilo na stepenicama na šetalištu. Odjednom joj se pomutio vid i zavrtelo joj se u glavi. Njen suprug Taške reagovao je iste sekunde i uhvatio je za ruku kako ne bi pala i skotrljala se niz stepenice.

foto: Damir Dervišagić

Polako ju je odveo do separea i poručio joj vodu i šećer da se osveži i dođe sebi. Ali njoj nije bilo bolje pa je istrčala sa splava i naslonila se na ogradu. Osećala je jaku mučninu i glavobolju, čučnula je i mnogi su pomislili da je pala u nesvest.

- Šta mi se dešava?! Taške! Neka neko dođe, srušiću se. Ne mogu da stojim na nogama - žalila se folkerka, nadajući se da će je čuti suprug, koji je u tom trenutku razgovarao s muzičarima.

foto: Filip Plavčić

Ubrzo je pevačici prišao jedan konobar, koji joj je doneo vodu i tabletu. Pravio joj je društvo desetak minuta, dok se nije oporavila, a potom ju je odveo do separea. Iako se nije osećala dobro, Viki nije otkazala nastup, već se pojavila pred publikom, koja nije ništa primetila. Sve ih je digla na noge i atmosferu dovela do usijanja.

Dok je Miljkovićeva pevala, Taške je sve vreme motrio na nju i snabdevao je običnom vodom kako ne bi dehidrirala. U zoru, nakon nastupa, on ju je odvezao u bolnicu na pregled, gde je lekar konstatovao da joj se slošilo od umora i pada energije, jer mnogo radi.

foto: Dragana Udovičić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.